ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Οι γονείς της συγκάλυψαν τον θάνατό της

Νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση-ΘΡΙΛΕΡ της 3χρονης

 ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Σε μερικές ημέρες συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, και κανείς μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζει τι ακριβώς τι συνέβη στο ξανθό αγγελούδι.

Την ώρα λοιπόν που την υπόθεση περιβάλλει το απόλυτο μυστήριο, ο πρώην αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες, Γκόνκαλο Άμαραλ κυκλοφορεί και δεύτερο βιβλίο, με τη δική του συγκλονιστική εκδοχή για την πολύκροτη υπόθεση.



Στο δεύτερο βιβλίο του κ. Αμαράλ –το πρώτο είχε κυκλοφορήσει μόλις ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν-, ο ίδιος βασισμένος σε ντοκουμέντα των πορτογαλικών αρχών, αποκαλύπτει ΝΕΕΣ πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση, υποστηρίζοντας πως οι γονείς της μικρής Μαντλίν ήταν εκείνοι που στην ουσία συγκάλυψαν την εξαφάνιση και τον θάνατό της!

Ο κ. Άμαραλ ευελπιστεί το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο του να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, οπότε και συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που εξαφανίστηκε η 3χρονη τότε Μαντλίν.



Οι γονείς της Μαντλίν, μετά τα παραπάνω δηλώνουν ότι τα «δηλητηριώδη ψέματα» του συνταξιούχου ερευνητή δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ στη Βρετανία επειδή κανείς εκδότης δεν θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγές της οικογένειας ανέφεραν στην εφημερίδα Sun ότι «οι γονείς της Μαντλίν γνωρίζουν ότι κανένας εκδότης δεν θα τολμήσει να το αγγίξει σε αυτή τη χώρα, καθώς υπάρχουν ισχυροί νόμοι για τη δυσφήμιση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες. Οι εκδότες έχουν νομικές ευθύνες».

Η Σκότλαντ Γιάρντ απ’ την πλευρά της εξετάζει και τα τελευταία στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο τι πραγματικά συνέβη στη μικρή Μάντι. Εικάζει δε, ότι έπεσε θύμα απαγωγής από συμμορία διακίνησης οργάνων ή ήταν το θύμα μίας τυχαίας ληστείας που είχε δυσάρεστη έκβαση.

Ωστόσο, το νέο αυτό βιβλίο και ο κ. κ. Άμαραλ δεν είναι οι μόνοι που κατηγορούν τους γονείς. Πρόσφατα, η ειδική ερευνήτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Το προφίλ της Εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν», Πατ Μπράουν, δήλωσε ότι οι Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν είναι αυτοί που σκότωσαν, έστω και άθελά τους, και εξαφάνισαν το πτώμα της κόρης τους.

Να σημειώσουμε, ότι η τότε 3χρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές στο θέρετρο Ocean Club, στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, το 2007.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top