ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ερντογάν μέχρι και στο τουρκικό Survivor: ΚΑΣΤΙΝΓΚ πολιτικών φρονημάτων πέρασαν οι παίκτες!

Λυτοί και δεμένοι για να κερδίσει το "ναι" στο δημοψήφισμα

Χορός προπαγάνδας φαίνεται πως έχει στηθεί από τους ισχυρούς φίλους του Ερντογάν, οι οποίοι ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να υπερισχύσει το "ναι" στο δημοψήφισμα του Απριλίου. Ο παραγωγός και παρουσιαστής του τουρκικού Survivor θέτει τη δημοφιλία του ριάλιτι στην υπηρεσία του «σουλτάνου».

Ο Ερντογάν θέλει πάση θυσία να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα. Να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του δημοψηφίσματος. Γι’ αυτόν τον σκοπό, επιστρατεύει φίλους και γνωστούς, όπως τον αγαπημένο του καναλάρχη, παραγωγό και παρουσιαστή, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Λέγεται πως το τουρκικό Survivor στον Άγιο Δομίνικο, το οποίο παρουσιάζει ο ίδιος, έκανε...κάστινγκ πολιτικών φρονημάτων στους διάσημους και μη παίκτες. Αναμεσά τους, ο ποδοσφαιριστής  Ιλχάν Μανσίζ, η αθλήτρια του στίβου, Σεμά Απάκ, η διάσημη Τουρκάλα μποξέρ, Σαμπριέ Σενγκιούλ, η σέξι DJ, Μπερνά Οζτούρκ και η γνωστή ηθοποιός, Σεντά Ντεμίρ.

Η φιλία του Ερντογάν με τον καναλάρχη κρατά χρόνια. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν αρνήθηκε την πρόσκλησή του να συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ το κινητό του είναι περασμένο στις επαφές του Ιλίτζαλι, καθώς ο Ερντογάν είναι πάντα διαθέσιμος για τον διάσημο υποστηρικτή του. Κι εκείνος, όμως, ανταποδίδει: Έχει πάρει θέση υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του συντάγματος και διατυμπανίζει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την πολιτική δεινότητα του Ερντογάν.

Ένθερμος οπαδός του «ναι» και της ενίσχυσης των εξουσιών Ερντογάν είναι και ο διάσημος τραγουδιστής Μουράτ Μποζ, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πήγε στο Survivor για να πείσει τον ήδη πεπεισμένο καναλάρχη και παρουσιαστή να ψηφίσει «ναι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top