Δίδυμες μοιράζονται τα ΠΑΝΤΑ, ακόμα και τον ίδιο ΑΝΤΡΑ! Θέλουν να γεννήσουν τα παιδιά του

Ετοιμάζονται να τον παντρευτούν

Η Λούσι και η Άννα, είναι οι δύο πιο ίδιες δίδυμες του πλανήτη. Κατάγονται από το Περθ της Δυτικής Αυστραλίας και θεωρούνται παγκόσμιο φαινόμενο.

Έχουν κάνει δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις και έχουν δώσει πολλά χρήματα, περίπου 240.000 δολάρια, έτσι ώστε να μοιάσουν όσο γίνεται περισσότερο!

Οι πιο διάσημες δίδυμες του πλανήτη  μοιράζονται τα πάντα, ακόμη και τον άντρα με τον οποίο κοιμούνται μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Θέλουν μάλιστα να μείνουν έγκυες, από τον 34χρονο μηχανικό με το αθλητικό παράστημα και να γεννήσουν την ίδια στιγμή...

Για όσους μάλιστα τις επικρίνουν έχουν την απάντηση:

«Είναι ωραίο. Δεν μας χωρίζει, ποτέ δεν θα γίνει αυτό, είμαστε ευτυχισμένες με αυτό. Δεν πληγώνουμε κανένα».

Οι δυο γυναίκες έχουν τα ίδια μαλλιά, το ίδιο πρόσωπο, φοράνε πάντα τα ίδια ρούχα, καταναλώνουν τις ίδιες θερμίδες και κάνουν ακόμα και στο γυμναστήριο ακριβώς τις ίδιες ασκήσεις.

Πολλοί πάντως τις αποκαλούν δίδυμες Κιμ Καρντάσιαν και δεν έχουν άδικο αφού αυτή τους η ομοιότητα τις κάνει περιζήτητες και λανσάρουν προϊόντα εκμεταλλευόμενες την ομοιότητά τους.

Οι δύο αδελφές δέχονται προτάσεις από διεθνή κανάλια και περιοδικά για να τις φιλοξενήσουν στα προγράμματα τους, διαφημιστικές εταιρίες τους προσφέρουν χρυσά συμβόλαια, ενώ διατηρούν πλατφόρμες στα social media με χιλιάδες χρήστες να τους ακολουθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top