Τρέμε Χάρι... βρέθηκε ο ανταγωνιστής σου! Γνωρίστε τον 25χρονο ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ πρίγκιπα του Μπρουνέι- ΦΩΤΟ

Η πριγκιπική απάντηση της Ασίας στο Μπάκινχαμ

Τρέμε Χάρι... βρέθηκε ο ανταγωνιστής σου! Γνωρίστε τον 25

Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ο πρίγκιπας Χάρι, αποφάσισε να βγει από το κλαμπ των «ελεύθερων» επιβεβαιώνοντας τη σχέση του με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Τη σκυτάλη, λοιπόν, παίρνει από τα χέρια του ένας άλλος πρίγκιπας, αυτός του Μπρουνέι, ο 25χρονος Αμπντούλ Ματίν.

Ο πρίγκιπας, που δηλώνει ελεύθερο πουλί, αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Σάντχαρστ το 2011 ως Ανθυπολοχαγός, ενώ έκανε και μεταπτυχιακό στις Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Ασιατικών και Αφρικανικών Σπουδών του Λονδίνου.

Έχει 11 αδέρφια, 7 κορίτσια και 4 αγόρια, για τα οποία έχει δηλώσει στο περιοδικό GQ ότι «έχω πολύ μεγάλη οικογένεια αλλά είμαι πιο κοντά στον μεγαλύτερο αδερφό μου και δύο από τις αδερφές μου. Κάνουμε τα πάντα μαζί». Επιπλέον, δηλώνει λάτρης των ζώων και έχει ως κατοικίδια…τίγρεις και λεοπαρδάλεις!

Προκαλεί χαμό στο Instagram με κάθε του ανάρτηση στους περισσότερους από 400.000 ακολούθους του. Εμφανισιακά, μοιάζει με οποιονδήποτε μέσο άνδρα, η περιουσία του πατέρα του, όμως, ανέρχεται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες παγκοσμίως. Τα περισσότερα σχόλια, φυσικά, προέρχονται από θαυμάστριες κι επίδοξες… νύφες! Ο ίδιος, όμως, αναζητά σε μια σύντροφο «να είναι γνήσια και αληθινή. Κάποια που είναι πολύ απλή, αυτό μου αρέσει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top