ΦΡΙΚΗ:19χρονος σκότωσε 9χρονο αγγελούδι με 68 μαχαιριές-Τον συνέλαβαν σε ελληνικό εστιατόριο

Μάλιστα τράβηξε video και φώτο από την δολοφονία πριν τα ανεβάσει στο «σκοτεινό» διαδίκτυο - Πρώτη ανάρτηση 10-03-2017 23:32

Αποτροπιασμό προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 9χρονου αγοριού από τον 19χρονο γείτονα του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η «Daily Mail», πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα που «παγώνει» το αίμα, καθώς ο 19χρονος Γερμανός Marcel Hesse, έσφαξε τον 9χρονο Jaden μέσα στο σπίτι του, μαχαιρώνοντας τον συνολικά… 68 φορές.

Aριστερά ο δολοφόνος, δεξιά το 9χρονο αγγελούδι

Μάλιστα η αρρωστημένη του δράση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια ανέβασε video και φώτο από το άψυχο σώμα του παιδιού στο «σκοτεινό» διαδίκτυο.

Η οικογένεια του αγοριού είπε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι ο 19χρονος του ζήτησε να τον βοηθήσει με μια σκάλα. Ο πατριός του παιδιού πήγε να το αναζητήσει και βρήκε το πτώμα στο κελάρι του Hesse, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η γερμανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 19χρονου που φέρεται να είναι λάτρης των πολεμικών τεχνών.

Ο δράστης, γνωρίζοντας ότι καταζητείται, μπήκε σε ένα ελληνικό εστιατόριο το «Thessaloniki Grill» (που βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από το σπίτι του) και είπε σε έναν υπάλληλο:

«Καλέστε την αστυνομία. Με αναζητούν».

Μάλιστα ανέφερε και ότι σε ένα γειτονικό διαμέρισμα έχει ξεσπάσει πυρκαγιά.

Στο διαμέρισμα όπου ξέσπασε πυρκαγιά, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα.

Ο 19χρονος φέρεται μάλιστα να σκότωσε μερικές μέρες πριν τον 9χρονο και μια γυναίκα που ζύγιζε 120 κιλά.

Μάλιστα καυχιόταν σε ένα chat room, ότι εκείνη «πάλεψε περισσότερο από το παιδί» αναφέροντας ότι «έκοψα το δάχτυλο μου ενώ πάλευα με το κτήνος».

Σε ένα άλλο αρρωστημένο μήνυμα, ανέφερε:

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν αργά όταν τους σφαγιάζεις».

Αυτό όμως που σοκάρει είναι το τελευταίο του μήνυμα που έγραφε:

«Μόλις σκότωσα το παιδί του γείτονα. Δεν νιώθω άσχημα, απλά τα χέρια μου αιμορραγούν και αυτό είναι το μόνο που με ενοχλεί».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top