Κομψός και διακριτικός ο Σαουδάραβας βασιλιάς- Κατέβηκε από το χρυσό αεροπλάνο του με κυλιόμενη σκάλα

Οι αποσκευές του ζυγίζουν 450 τόνους!

Με στυλ και χάρη έφτασε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας στην Ινδονησία, για την πρώτη, μετά από 50 χρόνια, επίσκεψη μονάρχη από τη χώρα του εκεί.

Ο βασιλιάς Σαλμάν, σε μια έξαρση ταπεινότητας και χαμηλού προφίλ, κατέβηκε από το προσωπικό, χρυσό του αεροπλάνο με ασορτί χρυσή κυλιόμενη σκάλα. Τον συνόδευαν 1.000 άνδρες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν 10 υπουργοί και 25 πρίγκιπες.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τη στιγμή που έφτανε στο προεδρικό παλάτι, ξέσπασε μπόρα. Τότε, 7 άτομα έσπευσαν να ανοίξουν τις ομπρέλες τους και να τις κρατήσουν πάνω από το κεφάλι του, μη τυχόν και τον ακουμπήσει κάποια σταγόνα.

Τα διεθνή ΜΜΕ θέλουν τις αποσκευές του βασιλιά Σαλμάν να ζυγίζουν περίπου 450 τόνους (!!!) και να περιλαμβάνουν δυο λιμουζίνες. Για τη μεταφορά τους, απαιτήθηκαν 7 αεροσκάφη, ενώ χρειάστηκαν και 572 υπάλληλοι για να ασχοληθούν μόνο με αυτές!

Ο βασιλιάς, για το 9ήμερο ταξίδι του, ζήτησε να κατασκευαστεί μια πριβέ τουαλέτα για εκείνον, όπως και ασανσέρ, σε τζαμί στην Τζακάρτα, ενώ την ασφάλειά του φροντίζουν 100 φρουροί.

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει και η Ινδονησία, επιστρατεύοντας 10.000 αστυνομικούς και στρατιώτες.

Τέλος, για την ομιλία του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, θα δημιουργηθεί μια ειδική θέση, μόνο για εκείνον, καθώς και μία ράμπα.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top