Όσκαρ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ από τον Τραμπ!

Πώς σχολίασε την επική γκάφα του Γουόρεν Μπίτι- Πρώτη ανάρτηση 28-02-2017 10:27

Όσκαρ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ από τον Τραμπ!

Μπορεί να μην ήταν παρόν, μπορεί να δήλωσε ότι δεν θα τα παρακολουθήσει καν, ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, δεν μπορούσε να αφήσει τα Όσκαρ ασχολίαστα! Εξάλλου, ο ίδιος αποτέλεσε σχεδόν κεντρικό θέμα της βραδιάς, με σχόλια και βέλη τόσο από τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ, όσο και από τους ηθοποιούς που παρευρέθηκαν στην λαμπερή τελετή απονομής.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, υποστήριξε ότι το χάος που προκλήθηκε στην απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας είχε ως αίτιο το ότι το μυαλό όλων των αστέρων του Χόλιγουντ ήταν στην πολιτική και, κυρίως, στον ίδιο και στο πώς θα του επιτεθούν λεκτικά!

Δεν παρέλειψε να δηλώσει στον ακροδεξιό ιστότοπο Breitbart News, που διηύθυνε μέχρι πρότινος ο σύμβουλός του, Στιβ Μπάνον, ότι στα Όσκαρ «ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην πολιτική που δεν έλεγχαν πλέον τα πράγματα στο τέλος».

Θυμίζουμε ότι το Όσκαρ καλύτερης ταινίας δόθηκε, αρχικά, κατά λάθος στην ταινία La La Land, μέχρι που οι Γουόρεν Μπίτι και Φέι Νταναγουέι συνειδητοποίησαν την… πρωτοφανή γκάφα τους και τη διόρθωσαν, δίνοντας, τελικά, το χρυσό αγαλματίδιο στην ταινία Moonlight.

«Ήταν λίγο θλιβερό. Αφαίρεσε κάτι από το γκλάμουρ των Όσκαρ», σχολίασε ο Τραμπ.

Το ότι το λάθος ήταν, όπως φαίνεται, των διοργανωτών είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια…

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top