Ωρα για… εξηγήσεις! Τι λέει η υπεύθυνη εταιρεία για την ΕΠΙΚΗ ΓΚΑΦΑ στα Όσκαρ;

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Μάρτυρες σε μια από τις μεγαλύτερες γκάφες στην Ιστορία των Όσκαρ έγινε ολόκληρος ο πλανήτης, μιας και στην 89η τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre το χρυσό αγαλματίδιο λίγο έλειψε να παραδοθεί στην ταινία «La La Land» αν και το κέρδισε το «Moonlight».

Ο Γουόρεν Μπίτι είχε κληθεί μαζί με τη Φέι Ντάναγουεϊ να δώσουν το βραβείο, που άνοιξαν τον φάκελο και ανακοίνωσαν λάθος αποτέλεσμα, χαρίζοντας πρόσκαιρη χαρά στην ομάδα που κρύβεται πίσω από το μιούζικαλ που «σάρωσε» στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και στις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Βέβαια, στη συνέχεια, ειδοποιήθηκαν για την γκάφα και είπαν το σωστό νικητή!

Θέση πάνω στο "καυτό" θέμα πήρε και η εταιρεία που είναι αρμόδια για την απονομή των βραβείων, απολογούμενη για το λάθος που έγινε, τονίζοντας ότι επιδόθηκε λάθος φάκελος στους βετεράνους ηθοποιούς και παρουσιαστές.

«Λυπούμαστε βαθιά γι' αυτό που συνέβη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία PriceWaterhouseCoopers, που ηγείται για 83η φορά της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων για τα βραβεία Όσκαρ εκ μέρους της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top