ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ηλεκτρική βλάβη σε σταθμό του μετρό στο Παρίσι!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οφείλεται σε βραχυκύκλωμα-Πρώτη ανάρτηση: 09-02-2017 00:01

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο μετρό του Παρισιού όταν από μία ηλεκτρική βλάβη γέμισε με καπνούς ο σταθμός Place d' Italie, στη γραμμή 6.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη, όμως εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε έκρηξη, και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιου είδους επίθεση.

Σύμφωνα με το Russia Today, υπάρχουν αναφορές για οκτώ τραυματίες από το επεισόδιο. Μάλιστα, και ο Γάλλος δημοσιογράφος, Remy Buisine, έγραψε στο twitter ότι υπάρχουν 8 τραυματίες, ενώ ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο!

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.

Εν τω μεταξύ όπως μεταδίδουν κάποια μέσα, η πιο πιθανή αιτία του καπνού ήταν ένα βραχυκύκλωμα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα, στη σελίδα του μετρό του Παρισιού στο Twitter, αναφερόταν πως δεν εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ των σταθμών "Bastille" και "Place d' Italie", "λόγω καπνού". Ωστόσο, λίγο αργότερα σε νέα ανάρτηση αναφέρεται πως τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά και το συμβάν έληξε. 

«Υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα στη γραμμή 6 και εκδηλώθηκε καπνός. Εργάτες συντήρησης βρίσκονται στο σημείο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε μέρος της γραμμής», ανέφερε εκπρόσωπος του γαλλικού μετρό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top