Ένας 20χρονος βίασε και στραγγάλισε την καλλονή Karina Vetrano-Τον βρήκαν και τον συνέλαβαν

Μετά από 6 μήνες, ο δολοφόνος της βρίσκεται στα χέρια των Αρχών χάρη στο DNA που εντοπίστηκε στα νύχια της 30χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο δολοφόνος της 30χρονης καλλονής Karina Vetrano, η οποία τον περασμένο Αύγουστο βγήκε για τζόκινγκ και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Πρόκειται για τον 20χρονο Αφροαμερικανό Chanel Lewis, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε σε βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις ότι επιτέθηκε στην Καρίνα, την βίασε και στο τέλος την στραγγάλισε.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι σοκαριστικές. Όπως μεταδίδει η «Daily Mail», ο 20χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως την σκότωσε επειδή… προερχόταν από γειτονιά λευκών.

Σύμφωνα με τη «New York Post», ο κατηγορούμενος αρνήθηκε δυο φορές να μιλήσει σε λευκό ντετέκτιβ, αλλά όταν ο ντετέκτιβ Barry Brown που είναι μαύρος μπήκε στο δωμάτιο ανάκρισης, ο 20χρονος «έσπασε» και ομολόγησε τα πάντα.

To ΑΒC από την άλλη, αναφέρει πως ο δράστης που συνελήφθη στο σπίτι του στο Μπρούκλιν, αν και παραδέχτηκε πως σκότωσε την 30χρονη καλλονή, αρνήθηκε ότι την βίασε.

Όσο για τον λόγο που της αφαίρεσε την ζωή; Φέρεται σύμφωνα με το δίκτυο να υποστήριξε πως έφυγε νευριασμένος από το σπίτι του επειδή ήταν πολύς κόσμος εκεί, πήγε στο πάρκο, και νευριασμένος όπως ήταν, «το έχασε» και επιτέθηκε στην άτυχη Karina.

Ο πατέρας του υπόπτου, Richard Lewis, αποκάλυψε την Δευτέρα ότι πήγε τον γιο του στο νοσοκομείο με κοψίματα και μελανιές την επόμενη μέρα του φόνου, ωστόσο αρνήθηκε κάθε ενοχή του γιου του.

Τέλος, αν αναρωτιέστε πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 20χρονου, να σας ενημερώσουμε πως όλα οφείλονται στη… διαίσθηση ενός υπολοχαγού, του John Russo, ο οποίος είχε  δει για πρώτη φορά τον Lewis στα σύνορα Μπρούκλιν - Κουίνς τον Μάιο, τρεις μήνες μετά την άγρια δολοφονία και του φάνηκε ύποπτος. Ενημέρωσε τις αρχές αλλά είχε φύγει μέχρι να φτάσει το περιπολικό. Μετά από μια μέρα κάλεσε κάποιος τις αρχές και ανέφερε ότι ο Lewis προσπαθούσε να μπει σε ένα ακίνητο στο Howard Beach με λοστό. 

«Η μητέρα της ήταν σίγουρη ότι οι αρχές θα συλλάβουν τον δολοφόνο της. Από τη στιγμή που είδαμε ότι βρισκόταν γύρω από την περιοχή του Gateway Park, πήγαμε να του μιλήσουμε και έδωσε εθελοντικά δείγμα DNA που ταίριαζε με δείγμα που είχε ανακτηθεί από τη σκηνή του εγκλήματος» τόνισε ο επικεφαλής των ερευνητών Robert Boyce.

Τέλος, αποκάλυψε πως «από τις δηλώσεις του φαίνεται πως ήταν μια τυχαία συνάντηση και ο Lewis δεν γνώριζε την Karina Vetrano.Η Karina μας βοήθησε να τον εντοπίσουμε. To DNA του βρισκόταν κάτω από τα νύχια της. Υπήρχαν δείγματα από το DNA του στην πλάτη της και στο κινητό της τηλέφωνο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top