Απίστευτο! 80 γεράκια Σαουδάραβα πρίγκιπα ταξίδεψαν με δική τους θέση σε αεροπλάνο

Η φωτογραφία που έγινε viral

80 γεράκια Σαουδάραβα πρίγκιπα ταξίδεψαν με αεροπλάνο

Μία φωτογραφία από το εσωτερικό αεροσκάφους στη Μέση Ανατολή κάνει το γύρω του κόσμου και έχει προκαλέσει έκπληξη αφού ανάμεσα στους… επιβάτες βρίσκονται και 80 γεράκια!

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε αρχικά στο Reddit και δείχνει τα 80 γεράκια ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα να ταξιδεύουν με αεροσκάφος, έχοντας τις δικές τους θέσεις.

Η μεταφορά γερακιών είναι συνηθισμένη στη Μέση Ανατολή, αφού χρησιμοποιούνται για το κυνήγι, δεν είναι όμως συνηθισμένο να τα βλέπεις να κάθονται σε αεροπορική θέση και να μην είναι στα κλουβιά τους.

Το πιο απίστευτο από όλα δε είναι ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider είναι ότι τα γεράκια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν διαβατήριο, που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν σε χώρες όπως το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, το Μαρόκο και η Συρία.

Εκπρόσωπος μάλιστα της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, δήλωσε το The National , ότι τα γεράκια πρέπει να έχουν τη δική τους θέση στο αεροπλάνο και πως τοποθετούνται σε ύφασμα για να αποφευχθούν τα ατυχήματα.

Στην ιστοσελίδα της άλλωστε η Qatar Airways αναφέρει ότι κάποιος μπορεί να βάλει στην οικονομική θέση έως και έξη γεράκια, ενώ η Etihad Airways επιτρέπει την επίσης την επιβίβαση αυτών των πτηνών στα αεροσκάφη της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top