Στο στόχαστρο της CIA η Μαντόνα επειδή είπε πως «σκέφτηκα να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο»

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ερευνούν την 58χρονη pop star

Μια δήλωση της Μαντόνα στην μεγαλειώδη πορεία των «Pussyhats» ήταν ικανή να την βάλει στο στόχαστρο της CIA, η οποία πλέον ερευνά την 59χρονη pop star!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, κατά την διάρκεια της χθεσινής της ομιλίας μπροστά σε μισό εκατομμύριο ανθρώπους, η Μαντόνα «στόλισε» για τα καλά τον Τραμπ με πολλά κοσμητικά επίθετα και «fuck», του είπε να «γλύψει ένα π****», και «αποκάλυψε» πως της πέρασε από το μυαλό να τινάξει τον Λευκό Οίκο!

«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη.Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου ‘’επιλέγουμε την αγάπη’”.Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι δεν θα υποχωρήσουμε» είπε η Μαντόνα, με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να προχωρούν μετά από αυτό σε έρευνα.

Όπως δημοσιεύουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αξιωματούχος ανέφερε ότι στις μυστικές υπηρεσίες «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα».

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη


ΤΡΑΜΠ ΣΕ CIA: «ΕΙΜΑΙ 1.000% ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ, ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ»

Να σημειώσουμε, πως μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε προ ημερών ανάμεσα στην CIA και στον Τραμπ (με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα όργια με Ρωσίδες πόρνες σε ξενοδοχείο της Μόσχας), ο Τραμπ αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής.

Κατά την πρώτη του επίσκεψη του αρχηγείο της CIA, δήλωσε:

«Είμαι 1.000% μαζί σας. Σας στηρίζω απόλυτα (…) Σας αγαπώ, σας σέβομαι».

Αυτά είπε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνούμενος ότι βρίσκεται σε διαμάχη με την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.

Και φυσικά, εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά πυρά εναντίον των «ανέντιμων δημοσιογράφων» (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε).

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top