Κακοδιάθετος ο «μικρός Ντόναλντ» στην ορκωμοσία-Η Μελάνια τον φρόντιζε συνεχώς

Η γλυκιά στιγμή που ο φακός τον συνέλαβε να παίζει με τον ανιψιό του

Στην τελετή ορκωμοσίας του πατέρα του έδωσε «το παρών» ο μικρός γιος του Ντόναλντ Τραμπ, καρπός του έρωτα του με την Μελάνια.

Ο 10χρονος Μπάρον που είναι γνωστός και ως «μικρός Ντόναλντ», έγινε πολλές φορές τσακωτός από τον φακό σε στιγμές βαρεμάρας και αμηχανίας, δίχως να κρύβει πως είναι κακοδιάθετος και κουρασμένος.

Λίγο το πλήθος, λίγο οι φωνές, λίγο το κυνηγητό των ΜΜΕ και των φωτογράφων, και ο «μικρός Πλανητάρχης» δεν άργησε να σαστίσει από το όλο κλίμα.

Όσο για την Μελάνια Τραμπ; Εκτός από υπέρκομψη μέσα στο baby blue haute couture φόρεμα της δια χειρός Ralph Lauren, έδειξε πως είναι και πολύ καλή μητέρα, καθώς δεν τον άφησε λεπτό από τα μάτια της.

Ο φακός την τσάκωσε ουκ ολίγες φορές να προσέχει τον Μπάρον, να του στρώνει την γραβάτα και γενικά να τον… περιποιείται.

Από τις πιο τρυφερές στιγμές της ορκωμοσίας πάντως, ήταν αυτή που τσάκωσαν οι κάμερες στο background, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ορκωμοσία του, υπέγραφε τις πρώτες εκτελεστικές εντολές ως 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όπως βλέπετε και στο video, ο 10χρονος Μπάρον το εκμεταλλεύτηκε για να παίξει κρυφτό με τον νεογέννητο ανιψιό του, τον Θίοντορ Κάσνερ γιο της Ιβάνκα Τραμπ και του Τζάρεντ Κάσνερ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top