Από την απατημένη σύζυγό του «το βρήκε» ο μακελάρης του Reina-Τον κάρφωσε στις Αρχές

Έμαθε ότι ο άντρας της ήταν παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα τρομοκράτισσα

Η απατημένη σύζυγος του μακελάρη τον κάρφωσε

Μια πληγωμένη γυναίκα ήταν αυτή που κάρφωσε τον μακελάρη του «Reina» στις τουρκικές Αρχές.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, συνελήφθη έπειτα από μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, με τις Αρχές να τον κάνουν «μαύρο» στο ξύλο αλλά να τον κρατούν ζωντανό, προκειμένου να εντοπίσουν τις διασυνδέσεις του!

Ποιος όμως, ή μάλλον ΠΟΙΑ ήταν αυτή που οδήγησε τους αστυνομικούς στο κρησφύγετό του; Σύμφωνα με την εφημερίδα «Posta», η ίδια του η σύζυγος και μάνα των δυο παιδιών του ήταν αυτή που τον «κάρφωσε».

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως η γυναίκα του άκουσε τυχαία ότι ο άντρας της παντρεύτηκε κρυφά μια άλλη γυναίκα που είναι επίσης τρομοκράτισσα.

Αποτέλεσμα ήταν να ζηλέψει τόσο πολύ που την απατούσε, με αποτέλεσμα να τον εκδικηθεί.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι μετά την επίθεση στο Ρέινα ο δράστης πήγε στην περιοχή Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και από εκεί στο Μπασάκσεχιρ όπου ζούσε η σύζυγός του με τα δύο τους παιδιά. 

Η πρώτη του σύζυγός, Φ.Α, με την κόρη τους εγκαταστάθηκε σε γιάφκα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, άκουσε τυχαία πως ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με την Ντίνα, γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη

Στις 6 Ιανουαρίου η οργάνωση θεώρησε ότι ο Μασαρίποφ και η σύζυγος του πρέπει να μεταφερθούν σε διαφορετικά σπίτια. Ο Μασαρίποφ πήρε κοντά του τον τετράχρονο γιο του και πήγε στο σπίτι όπου έμενε η άλλη σύζυγος.

Η σύζυγος με την οποία έχει δυο παιδιά, μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι γιάφκα με την κόρη της, συγκεκριμένα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Τότε άκουσε τυχαία έναν από τους τρομοκράτες να λένε ότι ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με μια γυναίκα τρομοκράτη από την Σενεγάλη. Το όνομα της είναι Ντίνα. Ζούσε στο ίδιο σπίτι γιάφκα με τον δικό της σύζυγο, στην περιοχή Εσένγιουρτ. 

Στο άκουσμα αυτής πληροφορίας η γυναίκα σοκαρίστηκε και στις 11 Ιανουαρίου που συνελήφθη από την αστυνομία, εκείνη τους έδωσε την πληροφορία ότι ο σύζυγός της ήταν στην περιοχή Εσένγιουρτ αλλά δεν ήξερε την διεύθυνση του σπιτιού. Οι αρχές αμέσως ξεκίνησαν έρευνα στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη όπως και έγινε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top