«Μαύρος» από το ξύλο ο μακελάρης του Reina!Τον έκαναν αγνώριστο-Η σοκαριστική ομολογία του

Αποκάλυψε ότι ήθελε να αιματοκυλήσει την πλατεία Ταξίμ και όχι το club-Γιατί άλλαξε την τελευταία στιγμή η εντολή

Αγνώριστος  από το ξύλο ο μακελάρης του Reina

Δυο ημέρες έχουν περάσει από την σύλληψη του μακελάρη του Reina, ο οποίος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θέρισε 39 ανθρώπους, σκορπίζοντας τον τρόμο και τον όλεθρο.

Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ

Ο  Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ που είχε το κωδικό όνομα Αμπού Μοχάμεντ Χορασάνι, στις νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι… αγνώριστος.

Όπως βλέπετε, το πρόσωπό του είναι μαυρισμένο και πρησμένο από το πολύ ξύλο.

ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ!

Στην κατάθεση του, ο μακελάρης που δρούσε στο όνομα του Ισλαμικού κράτους, αποκάλυψε ότι αρχικά η εντολή που πήρε ήταν να χτυπήσει την πλατεία Ταξίμ, ωστόσο στη συνέχεια αυτό άλλαξε, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά, με αποτέλεσμα να αιματοκυλήσει το Reina.

Ήρθα στην Τουρκία πέρυσι τον Ιανουάριο για να συμμετάσχω στον πόλεμο της Συρίας. Πήρα εντολή να έρθω στην Τουρκία από το Ιράν. Εγκαταστάθηκα στο Ικόνιο. Κατά την παραμονή μου εκεί ήρθε η εντολή από τη Ράκκα. Μου είπαν να οργανώσω το βράδυ της Πρωτοχρονιάς επίθεση στην Ταξίμ. Τους έστειλα το βίντεο με το οποίο έκανα τη βόλτα μου στην πλατεία. Συμφωνήσαμε να χτυπήσω εκεί. Και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πήγα στην Ταξίμ, αλλά τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα. Έμοιαζε αδύνατο να γίνει η επίθεση. Τότε επικοινώνησα πάλι με τον άνθρωπο που μου έδωσε την εντολή. Συμφωνήσαμε ότι η Ταξίμ δεν ήταν το κατάλληλο μέρος και μου ζήτησε να βρω έναν καινούριο στόχο στην περιοχή. Πήρα ένα ταξί γύρω στις 22:00 και άρχισα να ψάχνω στην παραλιακή. Το Ρέινα μου φάνηκε κατάλληλο. Δεν φαινόταν να έχει έντονα μέτρα ασφαλείας. Ενημέρωσα το άτομο που μου έδινε τις εντολές, λέγοντάς του ότι το Ρέινα είναι κατάλληλο μέρος. Δέχτηκε και μου είπε να κάνω την επίθεση εκεί. Πήγα στο Ζεϋτίνμπουρνού με ταξί. Πήρα το όπλο από το σπίτι που έμενα και γύρισα στο Ρέινα και έκανα την επίθεση.

Με τα δυο του παιδιά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top