Φεύγουν από τον Λευκό Οίκο για πάντα οι Ομπάμα! Γενέθλια και...διακοπές στο πρόγραμμα τους!

53 κεράκια έσβησε η Μισέλ - Τρυφερά μηνύματα στο Twitter

Η ώρα της αποχώρησης από τον Λευκό Οίκο πλησιάζει για τους Ομπάμα. Ήδη έχουν προετοιμάσει τις διακοπές τους μακριά από την Ουάσινγκτον, σε μέρη ηλιόλουστα, ενώ στις τελευταίες τους επίσημες εμφανίσεις τα δίνουν όλα! 

Η Μισέλ έκανε ανέμελη κούνια στο ..."κάστρο της Μαλία και της Σάσα" ...τη μίνι παιδική χαρά των κοριτσιών τους, την οποία είχαν δωρίσει στο καταφύγιο παιδιών, το οποίο επισκέφθηκε με τον σύζυγο της.  

Χθες Τρίτη, η κυρία Ομπάμα γιόρτασε τα γενέθλια της, έγινε 53 ετών, και τα αμερικανικά κανάλια παίζουν αφιερώματα για έναν από τους πιο επικοινωνιακούς προέδρους που πέρασαν ποτέ.

Ανήμερα των 53ων γενεθλίων της η πρώτη κυρία είπε το δικό της "αντίο" στον αμερικανικό λαό, μέσω twitter .

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές γενεθλίων και για το μεγαλύτερο δώρο απ' όλα: την ευκαιρία να υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία σας», έγραψε η Μισέλ! 

Ο Μπαράκ Ομπάμα από την πλευρά του ευχήθηκε στην σύζυγο του με τον πιο τρυφερό τρόπο .

Ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία, με τους δυό τους καθισμένους στο πίσω μέρος ενός αμαξιδίου, στα παρασκήνια του χορού στην τελετή ορκωμοσίας του, τον Ιανουάριο του 2009 και έγραψε: «Στο κορίτσι από το Νότο που ανέλαβε ένα ρόλο, τον οποίο δεν ζήτησε και τα κατάφερε!: Ευτυχισμένα Γενέθλια Μισέλ. Σε αγαπώ».

Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει, όπως προαναφέραμε, ήλιο και θάλασσα για τους Ομπάμα. Παλμ Σπρινγκς, είναι ο προορισμός τους. Πάντως η κόρη τους Σάσα έχει ήδη βάλει το μαγιό της και απολαμβάνει τα μπάνια της στο Μαϊάμι, μαζί με την εγγονή του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν και δυο κουστουμαρισμένους πράκτορες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top