"ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ"-«Η Κύπρος είναι τουρκική, όποιος την θέλει,θα την πάρει με ΑΙΜΑ»

Νέα πρόκληση από στενό συνεργάτη του Ερντογάν τη στιγμή που παλεύουν για λύση στο Κυπριακό

"ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ"-«Η Κύπρος είναι τουρκική, όποιος την θέλει,θα την πάρει με ΑΙΜΑ»

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι συνομιλίες για το Κυπριακό στην Ελβετία, νέα τουρκική πρόκληση απειλεί να βάλει "φωτιά" στις διαπραγματεύσεις! 

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, στενός σύμβουλος του τούρκου «σουλτάνου» Ερντογάν στο Κυπριακό, δήλωσε ότι «η Κύπρος είναι Τουρκική», και απείλησε μάλιστα πως «όποιος την θέλει, θα την πάρει μόνο με αίμα» .

Με τις προκλητικές δηλώσεις του, ο Μπουλούτ στο τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι TRT HABER, βάζει ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες όσων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει λύση του Κυπριακού .

«Πως πήραμε πίσω την Κύπρο; Με....  αίμα που έχυσαν οι ήρωες μας! Όποια χώρα της ΕΕ,  θέλει να πάρει την Κύπρο μας, ιδού! Εκεί είναι  η Κύπρος, ας πάει» είπε και προειδοποίησε πως «κάθε εκατοστό της Κύπρου που κερδήθηκε με  το αίμα των ηρώων μας, θα το δώσουμε μόνο με αντάλλαγμα αίμα».

«Η Κύπρος είναι χώμα τουρκικό» τόνισε, εξαπολύοντας επίθεση στην Βρετανία και στην ΕΕ, λέγοντας ότι «ούτε η Τουρκία, ούτε το ψευδοκράτος έχουν ανάγκη την Ευρώπη. Η τουρκική Δημοκρατία έχει ΑΕΠ κοντά στο 1 τρις και διαθέτει τον μεγαλύτερο στρατό του κόσμου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top