Βρήκαν τον μακελάρη του Reina; ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στην Κωνσταντινούπολη

Νέες καθαρές φωτογραφίες του δράστη στη δημοσιότητα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή Ζεϊτίνμπουρνού της Κωνσταντινούπολης, κοντά στο νυχτερινό κέντρο Reina, όπου έγινε το μακελειό,  μετά την πληροφορία ότι εντοπίστηκε ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, η αστυνομία έχει περικυκλώσει τον μακελάρη, που φέρεται να κρύβεται μέσα σε ένα σπίτι.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία πεντακάθαρη φωτογραφία του δράστη που μοιάζει με selfie που τράβηξε ο ίδιος στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Φωτό από dailysabah

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται, είναι γύρω στα 25, ενώ την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Reina ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση, Ισλαμικό κράτος.

Νωρίτερα,  τα τουρκικά κρατικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός υπόπτου για την επίθεση.  Οι φωτογραφίες προέρχονται από κάμερα ασφαλείας.

Η αστυνομία, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, εκτιμά ότι ο δράστης μπορεί να είναι υπήκοος του Ουζμπεκιστάν ή του Κιργιστάν και να διατηρεί διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος ή ακόμη και να είναι μέλος του.

Τουλάχιστον 39 άτομα σκοτώθηκαν και 69 άλλα τραυματίστηκαν στην επίθεση στο κλαμπ Reina. Μέχρι στιγμής, έχουν αναγνωριστεί τα 38 από τα 39 θύματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top