ΣΚΛΗΡΟ VIDEO: Τον πάτησε πριν μπει στο αυτοκίνητό του

Ασύλληπτο τροχαίο έξω από εστιατόριο

Ένα απίστευτο τροχαίο κατέγραψαν οι κάμερες ενός εστιατορίου στην Ταϊλάνδη, που δείχνουν καρέ καρέ την τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα σταθμευμένο ταξί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός του ταξί είχε μόλις τελειώσει το πρωινό του το πρωί της περασμένης Παρασκευής και ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει την βάρδια του.

Ξαφνικά ο οδηγός ενός κόκκινου αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο και το όχημα αφού κάνει μερικές στροφές, καταλήγει πάνω στον άτυχο ταξιτζή, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί για να γλιτώσει.

Μετά μάλιστα τη σφοδρή σύγκρουση, φαίνεται ο άνθρωπος να σφαδάζει από τον πόνο και να κρατά τα πόδια του, ενώ άνθρωποι έχουν μαζευτεί τριγύρω του για να του προσφέρουν βοήθεια.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου είπε στην αστυνομία ότι εξερράγη το λάστιχό του και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top