ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τράκαρε τέσσερις κι ούτε που το κατάλαβε (ΒΙΝΤΕΟ)!

Οδηγού��ε υπό την επήρεια ναρκωτικών

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τράκαρε τέσσερις κι ούτε που το κατάλαβε (ΒΙΝΤΕΟ)!

Τον πανικό έσπειρε ασυνείδητος οδηγός, όταν έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε 3 μοτοσυκλέτες. Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός δεν συνειδητοποίησε καν ότι προκάλεσε ατύχημα!

Το περιστατικό συνέβη στην αυτόνομη περιφέρεια Κουανγκσί της Κίνας κι ευτυχώς έληξε χωρίς να υπάρξουν θύματα, παρά μόνο δυο τραυματισμοί. Άγιο είχε και ο οδηγός της μίας μηχανής που μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν το τρακάρισμα, έφτασε στο σημείο και στεκόταν στο πεζοδρόμιο.

Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφτηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το λευκό αυτοκίνητο να έρχεται με αρκετή φόρα και να χτυπάει αρχικά το παρκαρισμένο αυτοκίνητο και μετά τις 2 μηχανές που βρίσκονται στο δρόμο και μία άλλη που είναι πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός- δημό��ιος κίνδυνος, βγήκε από το αμάξι του ατάραχος και πήγαινε πέρα δώθε σαν χαμένος μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι ο άντρας δεν είχε καν επίγνωση των πράξεων του κατά τη στιγμή του ατυχήματος, καθώς όπως όλα δείχνουν οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top