Σύζυγος υπουργού του Ισραήλ χαρακτήρισε τον Ομπάμα «Μαύρο και ελαφρύ»

Aνακάλεσε στη συνέχεια... ζητώντας συγνώμη μέχρι και από τον ίδιο τον Αμερικανό Πρόεδρο

Σύζυγος υπουργού του Ισραήλ χαρακτήρισε τον Ομπάμα «Μαύρο και ελαφρύ»

​Ένα ρατσιστικό αστείο εναντίον του Ομπάμα έγραψε στο twitter, η σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών του Ισραήλ, Σίλβαν Σάλομ και τους άφησε όλους… με το στόμα ανοιχτό!

«Ξέρετε πως είναι ο καφές Ομπάμα; Μαύρος και ελαφρύς», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Υπουργού, με τους χρήστες του Twitter να γίνονται έξαλλοι με τον χαρακτηρισμό και να εξαπολύουν επίθεση εναντίον της, αποκαλώντας την «ρατσίστρια» και «αλαζόνα».

Η Τζούντι Σάλομ Νιρ Μοζές, αρκετές ώρες μετά έσβησε το tweet της και έγραψε: «Ζητώ συγγνώμη. Ήταν ένα χαζό αστείο που μου είπε κάποιος». Μάλιστα, η ίδια έστειλε και απολογητικό tweet στον ίδιο τον Αμερικανό Πρόεδρο.

ShowImage.jpg
«Πρόεδρε Ομπάμα δεν έπρεπε να γράψω το απρεπές αστείο που άκουσα. Αγαπώ τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το χρώμα ή την θρησκεία τους», έγραψε.

Η ίδια φαίνεται πως τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από την «πατάτα» που έκανε, αφού συνέχισε να γράφει: «Συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον. Ελπίζω να μη με χωρίσει ο άνδρας μου όταν προσγειωθεί και μάθει τα νέα».

Ο σύζυγός της είναι μέλος του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου και είναι επιφορτισμένος με τις σχέσεις του Ισραήλ με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ίδια είναι γόνος της οικογένειας Μοζές, η οποία εκδίδει τη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Yediot Aharonot. Η ίδια έχει εκπομπή στο ραφιόδωνο και συμμετέχει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top