ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 19χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί δεν έβγαλε την τέλεια selfie

Κλείστηκε για έξι μήνες στο σπίτι του και είχε προβλήματα με τους δικούς του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 19χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί δεν έβγαλε την τέλεια selfie

​Στις selfie φωτογραφίες είχε εθιστεί ο 19χρονος Ντάνι Μπόουμαν, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να περνά 10 ώρες την ημέρα, προσπαθώντας να βγάλει την τέλεια selfie.

Danny-Bowman-on-Daybreak--ITV-1-3277320.jpg

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, είχε φτάσει στο σημείο να βγάζει περισσότερες από 200 φωτογραφίες για να πετύχει αυτό που ήθελε. Είχε παρατήσει το σχολείο, έμενε κλεισμένος στο σπίτι του για περισσότερους από έξι μήνες και είχε σοβαρά προβλήματα με τους δικούς του.

Danny-Bowman-3270636.jpg

Ο ακραίος εθισμός του, τον έφτασε στο σημείο να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί δεν μπορούσε να βγάλει την τέλεια selfie.

Danny-Bowman-3270634.jpg

Για καλή του τύχη, τον βρήκε η μητέρα του εγκαίρως και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Τώρα ο 19χρονος προσπαθεί να επιστρέψει στην φυσιολογική του ζωή. Παρακολουθείται από ειδικό ψυχίατρο, κάνει εντατικές συνεδρίες και προσπαθεί σκληρά για να ξεπεράσει τον εθισμό του.

Danny-Bowman-3270632.jpg

«Το μόνο που ήθελα ήταν να βγάλω την τέλεια selfie. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να το κάνω ήθελα να πεθάνω. Έχασα τους φίλους μου, το σχολείο, την υγεία μου και παραλίγο και τη ζωή μου», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top