Σε νοσοκομείο της Μ. Βρετανίας η 3χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο

Το ζήτησε η οικογένειά της

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας μεταφέρθηκε το τρίχρονο κοριτσάκι που έπεσε σε πισίνα στη Ρόδο, ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του. Το παιδί είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν μέχρι χθες. Η Βαλεντίνα Καραγεωργίου έχει το ρεπορτάζ.

Ρόδος: Eγκεφαλικά νεκρό 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στον πάτο πισίνας

Το κοριτσάκι έφυγε χθες από το ΠΑΓΝΗ και έφτασε σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Στέλιο Κτενιαδάκη, τη μεταφορά του παιδιού, που έγινε με ιδιωτική πτήση, ζήτησαν οι γονείς του καθώς είναι από εκεί.

Σε νοσοκομείο της Μ. Βρετανίας η 3χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο

Υπενθυμίζεται ότι το τρίχρονο κοριτσάκι είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, όπου έκανε διακοπές με μέλη της οικογένειάς του.

Η κατάσταση της μικρής εξακολουθεί να είναι πολύ βαριά. Το παιδί αρχικά νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ωστόσο είχε κριθεί απαραίτητο να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ όπου παρέμεινε μέχρι και χθες. Κατά την άφιξή του στο Νοσοκομείο, είχε διαπιστωθεί ότι έχει έντονο εγκεφαλικό οίδημα και ελάχιστη εγκεφαλική δραστηριότητα. Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται «βαριά και μη αναστρέψιμη».

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top