Μένιος Φουρθιώτης: «Όχι» στην αποφυλάκισή του από το Δικαστικό Συμβούλιο

Παραμένει στη φυλακή ο παρουσιαστής

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα από τη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης. (25/5)

Στη φυλακή θα παραμείνει ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, αφού το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας απέρριψε την προσφυγή του κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. 

Μένιος Φουρθιώτης: Δε χρήζει αστυνομικής φρούρησης - Δεύτερο «όχι» από ΣτΕ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης μαζί με τους δύο φυσικούς αυτουργούς για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο σπίτι του παρουσιαστή, είναι κρατούμενοι από το Μεγάλο Σάββατο ως ύποπτοι διάπραξης νέων αδικημάτων.

Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλά μέσα από τη φυλακή: «Είμαι 40 κιλά»

Και οι τρεις κατηγορούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με σκεπτικό ότι σε βάρος τους προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής τους. Τόσο για τον παρουσιαστή όσο και για τους δύο συγκατηγορουμένους του, που βαρύνονται επιπλέον και για τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε αναφέρει πως «από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως αν αφεθεί ελεύθερος θα διαπράξει νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα».

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, στον οποίο αποδίδεται πως σχεδίασε δύο επιθέσεις έξω από το σπίτι του με σκοπό να καταφέρει να επιστρέψει σε καθεστώς αστυνομικής φρούρησης, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

Γνωστός παρουσιαστής: «Είμαι αθώος» - Τι είπε στην απολογία του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top