Στάθης Άνθης: Έφτασε η σορός του στην Ελλάδα- «Τρεις μήνες μας ταλαιπωρούν»

Νέα ιατροδικαστική εξέταση και τοξολογικές εξετάσεις ζητά η οικογένειά του

Όσα είπε ο πατέρας του Στάθη Άνθη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση. Τα νεότερα στοιχεία. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα μετά από πολύ καιρό και μεγάλη αναμονή η σορός του Στάθη Άνθη, αδερφού του Δημήτρη Άνθη που βρέθηκε νεκρός στην Αγγλία μετά την εξαφάνισή του στις 8 Μαρτίου από το ξενοδοχείο που έμενε και εργαζόταν.

Το πτώμα του Στάθη είχε βρεθεί στις 20/4 από τη βρετανική Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στη Μεγάλη Βρετανία.

Στάθης Άνθης: Ταυτοποιήθηκε η σορός του στη Βρετανία

Η οικογένεια του άτυχου νέου μετά από πολύ καιρό κατάφεραν να φέρουν τη σορό του στην Ελλάδα, ώστε να επαναληφθεί η νεκροψία – νεκροτομία αλλά και οι τοξολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, ενώ έχει ζητηθεί και η νέα ταυτοποίηση της σορού μέσω εξέτασης DNA.

Στάθης Άνθης

Εξαφάνιση Άνθη: Βρέθηκε σορός που έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Οι γονείς του από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψαν ότι ο γιος τους αυτοκτόνησε ή ήταν θύμα κάποιου ατυχήματος, αλλά ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία δεν αναγράφει την αιτία θανάτου και ορίζεται ως «απροσδιόριστη».

Το μαρτύριο της οικογένειας όμως δεν τελειώνει εδώ. Η σορός του Άνθη αν και έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Τρίτης, έμεινε στο τελωνείο ολόκληρη τη νύχτα και εκτελωνίστηκε το πρωί της Τετάρτης.  

Ο πατέρας του Στάθη βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το παιδί του:

Τρεις μήνες μας ταλαιπωρούν για να πάρουμε το παιδί μας. Ο Στάθης μου σίγουρα δεν σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. Ήταν παιδί που ήθελε τη ζωή, δούλευε για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Στάθης Άνθης: «Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο γιος μου αυτοκτόνησε»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Στάθη εντοπίστηκαν ακόμα δύο πτώματα που ξεβράστηκαν από τη θάλασσα. Ο κ. Βασίλης επεσήμανε ότι οι αρχές της Αγγλίας φαίνεται ότι δεν έκαναν τις απαραίτητες έρευνες για την υπόθεση, αν και τον έχουν ενημερώσει ότι συνεχίζουν την προσπάθεια και η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων από τη σορό του άτυχου Στάθη και η οικογένειά του ελπίζει να πάρει απαντήσεις για την αιτία θανάτου του παιδιού τους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top