Στάθης Άνθης: «Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο γιος μου αυτοκτόνησε»

Είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

Όσα είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας του Στάθη Άνθη και ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου

Δραματικό φινάλε είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Στάθη Άνθη, στην Αγγλία. Η σορός του ταυτοποιήθηκε χθες από τις βρετανικές αρχές. Πρόκειται για τον αδελφό του Δημήτρη Άνθη, του ηθοποιού που πριν από λίγο διάστημα είχε καταγγείλει για βιασμό γνωστό ηθοποιό.

Ψυχολογικό ράκος ο Δημήτρης Άνθης λόγω της εξαφάνισης του αδελφού του

Ο πατέρας των αδελφών αποκλείει πάντως το σενάριο της αυτοκτονίας. «Σε καμία περίπτωση, δεν πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία. Το ξέρω το παιδί μου, δεν ήταν τέτοιος τύπος» είπε ο Βασίλης Άνθης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως ανέφερε είχε μιλήσει με τον γιο του, το βράδυ της Κυριακής 7/3, πριν τα ίχνη του Στάθη χαθούν (στις 8/3). «Δε μου ανέφερε κάτι να με θορυβήσει. Ήταν μες την τρελή χαρά, ήρεμος, ήσυχος. Δεν είχε κάτι» πρόσθεσε ο πατέρας. 

Ο Στάθης Άνθης είχε συχνή επικοινωνία με τον πατέρα του. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοκτόνησε γιατί ήταν δεινός κολυμβητής, έκανε κανόε καγιάκ… Το να πάει να πέσει στη θάλασσα και να αυτοκτονήσει, είναι παράξενο για μένα» υπογράμμισε ο κ.Βασίλης Άνθης. Υπενθυμίζεται ότι στις 20/4/21, είχε βρεθεί σορός ενός άνδρα από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία, που είχε τα ίδια τατουάζ με τον εξαφανισμένο Στάθη.

Εξαφάνιση Άνθη: Βρέθηκε σορός που έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Η συγκάτοικος του Στάθη, το «πρόσωπο - κλειδί»

Η συγκάτοικος του Στάθη στο ξενοδοχείο στην Αγγλία όπου εργάζονταν και διέμεναν, ανέφερε πως το τελευταίο βράδυ, ο Στάθης είχε ξαπλώσει και πως στη συνέχεια τον άκουσε να ντύνεται και να φεύγει από το παράθυρο. «Η κυρία αυτή δε βοηθάει καθόλου» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, Σταύρος Γεωργίου, σημειώνοντας πως η ίδια ζήτησε να αλλάξει δωμάτιο, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του. 

O πατέρας του Στάθη Άνθη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

O πατέρας του Στάθη Άνθη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο πατέρας των αδελφών ανέφερε μάλιστα πως η γυναίκα, η οποία είναι Ελληνίδα, δεν απάντησε στην κλήση της μητέρας του Στάθη στις 17/3. «Χθες μάθαμε πως έχει διαγράψει από το facebook όλη την οικογένεια» είπε.

Δικηγόρος οικογένειας: Έχει ξεβραστεί στη θάλασσα κι άλλη σορός εργαζόμενου στο ξενοδοχείο

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει κι άλλος νεκρός εργαζόμενος του εν λόγω ξενοδοχείου. Πρόκειται για άνδρα περίπου 20 ετών, η σορός του οποίου ξεβράστηκε επίσης στη θάλασσα, πριν από κάποιους μήνες. 

«Οι βρετανικές αρχές είναι σφίγγες, θεωρούν ότι παρεμβαίνουμε στην έρευνα τους» πρόσθεσε ο κ.Γεωργίου, σημειώνοντας πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Ο Στάθης Άνθης εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο λίγο πιο έξω από το Λονδίνο. Η διευθύντρια του ξενοδοχείου επικοινώνησε με την οικογένειά του στις 13/3, λέγοντας πως είχαν χαθεί τα ίχνη του 33χρονου από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Σορός εντοπίστηκε στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία στις 20/4/21, η οποία χθες ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στον Στάθη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top