Βίτσας για νίκη ΝΔ: Μπορεί να έφταιξαν… και τα lockdown!

«Δε μετρήσαμε σωστά την επίδρασή τους στην ψυχολογία της κοινωνίας»

«Δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας και στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού», δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας / Βίντεο: Action24

Μετά τον Νίκο Ξυδάκη, που εξέφρασε την άποψη ότι για τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας ίσως να φταίει το ότι – κατά την άποψή του – ένα τμήμα του πληθυσμού έχει Σύνδρομο Στοκχόλμης (όπου το θύμα νιώθει συμπόνοια για τον κακοποιητή ή απαγωγέα του), ο Δημήτρης Βίτσας είπε πως ενδεχομένως να φταίνε και… τα lockdown λόγω κορωνοϊού!

Ξυδάκης για νίκη ΝΔ: Ίσως ένα μέρος του πληθυσμού έχει Σύνδρομο Στοκχόλμης

«Καταρχήν υπάρχει η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα. Θα έλεγε κανένας ότι έχει την ουσία της αυτοκριτικής, αν το ψάξεις όμως, θα βγουν και άλλα συμπεράσματα», είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Action24, συνεχίζοντας με ένα παράδειγμα. 

 

Τσαπανίδου: Δεν υπέβαλα καμία παραίτηση – Είδα silver alert και… πικράθηκα

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοκριτική από Τσίπρα εν μέσω χειροκροτημάτων

«Για παράδειγμα, δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας και στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού. Λέω εγώ ένα παράδειγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοί

Απαντώντας στο πώς μπορεί να έπαιξαν ρόλο το lockdown στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, σημείωσε «Μπορεί να έπαιξε ρόλο με έναν απλοϊκό τρόπο. Βιώσε μια άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη σταθερότητα, η λέξη σταθερή κυβέρνηση στην οποία επένδυσε η Νέα Δημοκρατία, περνούσε πολύ πιο εύκολα, ότι δηλαδή “ναι, με αυτή τη λογική είμαστε. Μπορεί να είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά…”».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top