Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοί

Θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ορκίστηκε η νέα Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου / Βίντεο: Σκάι

Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα πιάσει αμέσως… δουλειά, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα πιάσει αμέσως… δουλειά, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα πιάσει αμέσως… δουλειά, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου

Στη συνέχεια οι υπουργοί θα μεταβούν στα υπουργεία τους για τις τελετές παράδοσης παραλαβής.

Ορκίζεται η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Όλοι οι νέοι υπουργοί

Οι νέοι υπουργοί  έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με πολλούς εξ αυτών να επισημαίνουν ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή.

Ανδρουλάκης: Κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ μετά τις εκλογές

«Χρέος μου είναι να πάω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Έχω άριστη συνεργασία με όλη την ηγεσία του υπ. Υγείας. Γι αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια», είπε η υπηρεσιακή υπουργός Υγείας Αναστασία Κοττανίδου.

Οι νέοι υπουργοί  έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με πολλούς εξ αυτών να επισημαίνουν ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή

Οι νέοι υπουργοί  έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με πολλούς εξ αυτών να επισημαίνουν ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή

«Μεγάλη τιμή που μας αναθέτουν αυτό το καθήκον προς την πολιτεία, Θα το ασκήσουμε όπως πρέπει ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό στη λειτουργία του κράτους χωρίς κανένα κενό» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Βασίλης Κασκαρέλης.

Μητσοτάκης: «Γκάζια» σε βουλευτές να «τρέξουν» για αυτοδυναμία στις εκλογές

«Είμαι δάσκαλος 50 χρόνια, το μυαλό μου είναι στα παιδιά που ετοιμάζονται να δώσουν πανελλήνιες. Μου τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός να αναλάβω, αιφνιδιάστηκα», είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Παιδείας κ. Κίττας προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τσαπανίδου: Δεν υπέβαλα καμία παραίτηση – Είδα silver alert και… πικράθηκα

«Θα κλείσουμε τις εκκρεμότητες, με πήρε ο πρωθυπουργός και μου είπε να αναλάβω υπουργός Δικαιοσύνης», είπε προσερχόμενος ο υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Σπυρόπουλος.

Ξυδάκης για νίκη ΝΔ: Ίσως ένα μέρος του πληθυσμού έχει Σύνδρομο Στοκχόλμης

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω αυτό το υπουργείο, που θα βοηθήσω να συνεχίσει τη λειτουργία του ο κρατικός μηχανισμός», είπε από την πλευρά της προσερχόμενη η νέα υπουργός Εργασίας Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, την οποία συνόδευαν τα δυο παιδιά της.

«Με διάθεση θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι μια κυβέρνηση που δεν έχει πολιτικό πρόσημο αλλά θα είναι απολύτως λειτουργική», ανέφερε ο υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Σιακαντάρης.

Η προσέλευση των υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο και η ορκωμοσία τους

Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοίΟρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Τι δήλωσαν οι νέοι υπουργοί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top