Τσαπανίδου: Δεν υπέβαλα καμία παραίτηση – Είδα silver alert και… πικράθηκα

«Είναι ένα αποτέλεσμα δύσκολο για εμάς, μια οδυνηρή ήττα»

«Ήταν ένα αποτέλεσμα δύσκολο για εμάς, μια οδυνηρή ήττα. Μας σόκαρε, μας αιφνιδίασε και μας πίκρανε», είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου / Βίντεο: ΑΝΤ1

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου, σχετικά με τις φήμες ότι η ίδια παραιτήθηκε μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά δεν έγινε δεκτή η παραίτησή της.

«Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος ο οποίος σέβεται τον εαυτό του στο κομμάτι της ευθύνης», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

ΣΥΡΙΖΑ: Σενάρια για παραίτηση της Τσαπανίδου – Τι απαντά η ίδια

«Δεν ήταν θέμα παραίτησης. Κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, όποιοι δεν είναι δεμένοι σε καμία καρέκλα, λέμε "εδώ είμαι αν νομίζετε ότι". Δεν είναι θέμα παραίτησης», πρόσθεσε.

«Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου - Εδώ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα / Eurokinissi - Γιάννης Παναγόπουλος

«Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου - Εδώ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα / Eurokinissi - Γιάννης Παναγόπουλος

Ορκίζεται στις 12.00 η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Όλοι οι νέοι υπουργοί

«Ήταν ένα αποτέλεσμα δύσκολο για εμάς, μια οδυνηρή ήττα. Μας σόκαρε, μας αιφνιδίασε και μας πίκρανε», σημείωσε.

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοκριτική από Τσίπρα εν μέσω χειροκροτημάτων

Όσον αφορά την κριτική στο γιατί «εξαφανίστηκε» τα πρώτα 24ωρα μετά τις εκλογές, η κυρία Τσαπανίδου είπε: «Μέχρι να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας, να γίνει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, να γίνει ο απολογισμός και να γίνει μια νέα εκκίνηση, έκρινα ότι πιο χρήσιμο που έκατσα στο γραφείο και εργάστηκα σε αυτή την κατεύθυνση».

Μητσοτάκης: «Γκάζια» σε βουλευτές να «τρέξουν» για αυτοδυναμία στις εκλογές

Παράλληλα, είπε πως είδε μέχρι και… silver alert για την «απουσία» της και είπε χαμογελώντας: «Ένιωσα κάπως περίεργα, όχι και silver alert ρε παιδιά!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top