Ούτε ο Ανδρουλάκης παρέλαβε τη διερευνητική εντολή από την ΠτΔ

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη υπό τη Σακελλαροπούλου

Ανοίγει ο δρόμος για την επίσημη προκήρυξη των επαναληπτικών εκλογών στις 25 Ιουνίου, καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Και ο Νίκος Ανδρουλάκης,  μετά τον Αλέξη Τσίπρα, δεν παρέλαβε τη διερευνητική εντολή  από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ φουντώνει η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τα ηνία της κεντροαριστεράς. 

Μετά την κατάθεση των διερευνητικών εντολών θα διεξαχθεί στις 11 π.μ. της Τετάρτης 24/5/2023 σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  

Επαναληπτικές εκλογές 2023: Οι αλλαγές σε σύγκριση με τις 21 Μαΐου     

Ν. Ανδρουλάκης: Βάζουμε ψηλά τον πήχη στις επόμενες εκλογές

«Επιστρέφω ως άγονη άμεσα τη διερευνητική εντολή» δήλωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Βάζουμε ψηλά τον πήχη γι’ αυτό και πρέπει να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στις επόμενες εκλογές, αυτή  η παράταξη να αναγεννηθεί»  

Oi διερευνητικές τελειώνουν, έρχεται η ορκωμοσία υπηρεσιακής κυβέρνησης

Ο Α. Τσίπρας δεν παρέλαβε τη δεύτερη διερευνητική εντολή  
 

«Δε θα παραλάβω τη διερευνητική εντολή διότι δεν προκύπτει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης» δήλωσε ενώπιον της Προέδρου της  Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος  βρέθηκε στις 11 π.μ. στο γραφείο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα διαδικασία της δεύτερης διερευνητικής εντολής. 

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τη ΠτΔ για τη διερευνητική εντολή

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τη ΠτΔ για τη διερευνητική εντολή 

«Το αποτέλεσμα το εκλογικό είναι για εμάς ένα οδυνηρό σοκ απρόσμενα οδυνηρό, φοβάμαι ότι και για την κοινωνία είναι οδυνηρό, ακόμα και για όσους ψήφισαν ΝΔ» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.  

Α. Σκέρτσος: Ο  Α. Τσίπρας ας κατέβει από τον θώκο του αλαζονικού ηγεμόνα

 «Αντί να υποδύεται την αυθεντική φωνή της δημοκρατίας και της κοινωνίας, ας κατέβει από το δικό του θώκο του αλαζονικού ηγεμόνα για να ακούσει καλύτερα τι του είπαν οι πολίτες» σχολίασε την αναφορά του κ. Τσίπρα,  ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Άκης Σκέρτσος.     


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top