Ρουσόπουλος: Η καθημερινότητα με τη Μάρα Ζαχαρέα – Τι είπε για την κόρη του

«Δεν πιστεύω ότι έχω πάντα δίκιο – Ακούω τους άλλους ανθρώπους»

«Με τη Μάρα Ζαχαρέα δεν έχουμε καθημερινή τριβή», είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αναφερόμενος στη συνύπαρξή του με τη διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star.

«Εγώ ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και πολλές φορές φεύγω νωρίτερα, συναντιόμαστε πολύ λίγο το πρωί όταν συναντιόμαστε», είπε ο υποψήφιος βουλευτής του Βόριεο Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Action 24, και πρόσθεσε με χιούμορ: «Εάν βρεθούμε το βράδυ, πρώτον, και εάν δεν την αποσπώ από το να βλέπει τον Σασμό, δεύτερον, συζητάει μαζί μου».

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Η λογική είναι δύναμη

«Ο πατέρας της Αιμίλιος Ζαχαρέας, που έφυγε πριν από 3 μήνες από τη ζωή, μου είχε πει κάτι πολύ καλό: “ζεις μια ζωή με έναν άνθρωπο, εάν είσαι τυχερός δεν τον μαθαίνεις ποτέ”. Το λέω καθ’ υπερβολήν. Εγώ και η Μάρα έχουμε μάθει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα μας πειράξει, κάνουμε και οι δύο υποχωρήσεις».

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα / NDP

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα

Απαντώντας στην ερώτηση για το ποιος από τους δύο είναι καλύτερος δημοσιογράφος, ο κ. Ρουσόπουλος είπε πως ο ίδιος έχει αποχωρήσει εδώ και 23 χρόνια από τη δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ρουσόπουλος για Ζαχαρέα: «Είμαστε μαζί 34 χρόνια, κάνουμε υποχωρήσεις»

Όταν η Αθηναϊς Νέγκα επέμεινε στην ερώτηση, απάντησε «η Μάρα είναι καλύτερη».

Η φωτογραφία με τους Lordi για τη Eurovision

Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε και στην εποχή που οι Lordi κέρδισαν την Eurovision το 2006 στην Αθήνα και έπρεπε ως υπουργός Επικρατείας να φωτογραφηθεί μαζί τους.

«Ήταν σα να έχω καταπιεί ένα μπαστούνι. Λέω “πώς το καταπίνω τώρα;”», είπε, εξηγώντας πως τότε σκεφτόταν πως μια φωτογραφία με τα «Τέρατα», όπως τους αποκαλούσαν, θα τον ακολουθούσε μια ζωή».

Ρουσόπουλος: Έπρεπε να έχει ερευνηθεί νωρίτερα η υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν το σήκωνε η εποχή, έχουν αλλάξει τώρα πια τα πράγματα. Σήμερα δεν θα με πείραζε καθόλου», εξήγησε, σημειώνοντας πως ως εκπρόσωπος Τύπου τότε της κυβέρνησης Καραμανλή είχε τρομερή αυστηρότητα με τη δουλειά του και τον εαυτό του «για να μη γίνει το λάθος».

«Με συγκινεί πολύ τελευταία η προσπάθεια της κόρης μου και γενικά των νέων παιδιών»

Ο κ. Ρουσόπουλος, ο οποίος έχει με τη Μάρα Ζαχαρέα δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Άννα, είπε πως τον συγκινεί τελευταία η προσπάθεια της κόρης του και των νέων παιδιών, γενικά.

Θοδωρής Ρουσόπουλος - Μάρα Ζαχαρέα: Με στολή «εργασίας» στα αμπέλια

«Ασχολούνται με τις φίλες και τους φίλους της με την τέχνη. Η προσπάθεια ότι θα φτιάξω μια μπλούζα, θα τυπώσω μια ζωγραφική που έχουν κάνει και θα πάω σε ένα bazaar και θα βγάλω 7 ευρώ… Ότι θα τρέξω από το πρωί έως το βράδυ και θα παλέψω για αυτό που νομίζω ότι μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου», δήλωσε.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, η Μάρα Ζαχαρέα και τα δύο παιδιά τους, Βασίλης και Άννα

Ανέφερε, μάλιστα, ότι και ο ίδιος όταν μπήκε στη δημοσιογραφία ένιωθε τη συγκίνηση και είχε την αίσθηση ότι κάνει κάτι σημαντικό και αυτό που του αρέσει.

«Έχω πει σε φίλους μου “δε θα μιλήσετε για 2 χρόνια”»

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε πως είναι καλός φίλος γιατί ακούει τους άλλους ανθρώπους.

Μάρα Ζαχαρέα: Η ultra chic εμφάνιση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Σημείωσε, ωστόσο, πως έχει μια ιδιομορφία με τις φιλίες του: «Άμα βρεθώ με έναν φίλο σε δυσάρεστη κατάσταση, δε θα τσακωθώ οριστικά. Έχω πει στο παρελθόν, όμως, σε 2 φίλους μου πως “δε θα σου μιλήσω και δε θα μου μιλήσεις για 2 χρόνια”. Και το κρατήσαμε. Είχαν κάνει κάτι μη ηθικό και μου ζήτησαν συγγνώμη».

Όπως εξήγησε, τώρα έχει δοκιμάσει και διαχειρίζεται διαφορετικά τις αντιδράσεις του: «Πλέον δεν εκνευρίζομαι σχεδόν ποτέ. Εκνευρίζω τους φίλους μου που δεν εκνευρίζομαι!».

Σχολιάζοντας, τέλος, το πως προέκυψε το σλόγκαν «η λογική είναι δύναμη», που κυριαρχεί στο προεκλογικό σποτ του, είπε: «Κάποιοι φίλοι μου είπαν πως εάν σε σκεφτούμε, σκεφτόμαστε αυτό: τη λογική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top