Από την Piaggio ο νέος πρόεδρος στη βιομηχανία μοτοσυκλετών

Ο Michele Colaninno με το βαρύ βιογραφικό

Από την Piaggio ο νέος πρόεδρος στη βιομηχανία μοτοσυκλετών

Ο Michele Colaninno, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Piaggio (PIA.MI), εκλέγεται για δεύτερη θητεία πρόεδρος του ACEM (Association des Constructeurs Européens de Motocycles), του ευρωπαϊκού συνδέσμου της βιομηχανίας μοτοσυκλετών που εδρεύει στις Βρυξέλλες και στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι παγκόσμιοι όμιλοι μοτοσυκλετών και σκούτερ.

Εκτός από τα καθήκοντά του στον Όμιλο Piaggio, ο Michele Colaninno, ο οποίος γεννήθηκε το 1976, είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής του Ομίλου Immsi, εταιρεία συμμετοχών βιομηχανικής εκμετάλλευσης που δραστηριοποιείται στους χρηματοοικονομικούς, κτηματομεσιτικούς και βιομηχανικούς τομείς, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου (IMS.MI), με έσοδα άνω των 2 δισ. ευρώ.

Ο διορισμός του Michele Colaninno στην προεδρία του ACEM συμπίπτει με την αναδιάρθρωση του συνδέσμου, η οποία έχει διορίσει επίσης τρεις αντιπροέδρους: τον Stefan Pierer (Διευθύνων Σύμβουλος της KTM AG), τον Markus Schramm (Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Motorrad) και τον Vito Cicchetti (Πρόεδρος του κλάδου της Honda Motor Europe Ltd).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top