Η Alfa Romeo 33 Stradale είναι...«πύραυλος»

Οι εξωπραγματικές επιδόσεις της Ιταλίδας καλλονής

Η Alfa Romeo 33 Stradale είναι...«πύραυλος»

Η νέα 33 Stradale ενσωματώνει ότι καλύτερο τεχνολογικά έχει να προσφέρει η Alfa Romeo.Η νέα ειδική έκδοση της Alfa Romeo μπορεί να διαθέτει τον κινητήρα V6 twin-turbo που αποδίδει πάνω από 620 ίππους ή να διατίθεται και σε ηλεκτροκίνητη (BEV) έκδοση, απόδοσης πάνω από 750 hp.

Το εσωτερικό της Alfa Romeo 33 Stradale

Και οι δύο επιλογές επιτυγχάνουν εκπληκτικές επιδόσεις. Η ανώτατη ταχύτητα φτάνει τα 333km/h, ενώ αρκούν μόλις 3 δευτερόλεπτα για τα 0-100km/h. Η ανάρτηση με τα διπλά ψαλίδια και τα ενεργά αμορτισέρ, και ρύθμιση τους ύψους στον μπροστινό άξονα, εξασφαλίζουν άριστο κράτημα και επίπεδο άνεσης.

Η Alfa Romeo 33 Stradale

Το σύστημα πέδησης Brake-By-Wire της Alfa Romeo και τα ανθρακονημάτινα φρένα της  Brembo, εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα.Το αλουμινένιο πλαίσιο τύπου ‘H’ και το μονοκόκ αμάξωμα από ανθρακονήματα, εξασφαλίζουν το μεγάλο βαθμό ακαμψίας και το χαμηλό βάρος. Επιπρόσθετα για την διασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της υψηλής ακαμψίας και ασφαλείας, η οροφή διαθέτει δομή κατασκευής που αποτελείται από ανθρακόνημα και αλουμίνιο, με ειδικά σημεία στήριξης των θυρών τύπου ‘butterfly’.

Η Alfa Romeo 33 Stradale

Τα πλαίσια των παραθύρων είναι και αυτά κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, ενώ το πίσω παρμπρίζ είναι από polycarbonate.Το στήσιμο του αυτοκινήτου έχει επιμεληθεί ο πιλότος της F1, Valtteri Bottas στη θρυλική πίστα του Balocco, μεταφέροντας έτσι στην καθημερινή οδήγηση, όλη την εμπειρία του από τις πίστες της F1, και διασφαλίζοντας την απαράμιλλη οδική συμπεριφορά της Alfa Romeo.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top