Η αποκάλυψη του Χέρμπερτ για τον Σουμάχερ: «Η πιο θλιβερή σκέψη είναι…»

Χέρμπερτ: «Ο Σουμάχερ δεν είναι κοντά στον άνθρωπο που όλοι θυμόμαστε»

Μίxαελ Σουμάχερ: Νομικά κινείται η οικογένειά του εναντίον Γερμανικού περιοδικού για δημοσίευση συνέντευξης μέσω προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης

Για τον καλό του φίλο Μίχαελ Σουμάχερ μίλησε ο Τζόνι Χέρμπερτ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ακόμα ο Μίχαελ δεν είναι κοντά στον άνθρωπο που όλοι θυμόμαστε. 

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα για τον γιο του Σουμάχερ

Ήταν πριν από έντεκα χρόνια, όταν ο πρώην οδηγός  της Φόρμουλα 1, ο οποίος υπήρξε επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στις Άλπεις.

Το 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε ένα ατύχημα στο σκι 

Το 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε ένα ατύχημα στο σκι 

Μίχαελ Σουμάχερ: Καλός του φίλος αποκάλυψε πώς είναι η υγεία του σήμερα

Έκτοτε τίποτα δεν ήταν το ίδιο για τον πρώην οδηγό της Φόρμουλα 1. Είχε πέσει σε τεχνητό κώμα για 250 ημέρες, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ελβετία όπου μέχρι και σήμερα λαμβάνει ειδική αγωγή.

Δεν υπάρχουν ποτέ νέα. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ποτέ δεν ακούμε θετική εξέλιξη», δήλωσε ο Χέρμπερτ  στο «Grosvenor Sport» και πρόσθεσε:

«Η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ακόμα ο Μίχαελ δεν είναι κοντά στον άνθρωπο που όλοι θυμόμαστε. Αυτό είναι πολύ λυπηρό». 

Ο Χέρμπερτ κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης αναφέρθηκε και στον αδερφό του Μίχαελ Σουμάχερ, Ραλφ. 

«Όταν ο Ραλφ ήταν στο «Sky Germany» συναντιόμασταν συχνά. Ο Ραλφ έχει να κάνει πολλά πράγματα για και με την οικογένεια, έπειτα από αυτό που συνέβη στον Μίχαελ. Είχε ωριμάσει. Είναι πολύ διαφορετικός τώρα σε σχέση με τον άνθρωπο που ήταν όταν ήταν οδηγός. Είναι ένας καλός άνθρωπος τώρα. Έχει αλλάξει πολύ, καθώς έπρεπε να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα με τον αδερφό του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top