Δημήτρης Ιτούδης: Η όμορφη σύζυγος του προπονητή της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ

Ο coach είναι ευτυχισμένος πλάι στην αγαπημένη του Μαρία Εμμανουηλίδου

Στο επίκεντρο των ειδήσεων βρίσκεται καθημερινά η Εθνική Ομάδα μπάσκετ, αφού οι διεθνείς μας καταγράφουν εξαιρετική πορεία στο Eurobasket και μας κάνουν περήφανους.

Εκτός από τα αστέρια του παρκέ, τα καλύτερα σχόλια ακούει και ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Δημήτρης Ιτούδης.

Δείτε την όμορφη σύζυγο του Δημήτρη Ιτούδη

Ο coach Ιτούδης γεννήθηκε το 1970 στη Βέροια και ως παίκτης αγωνίστηκε στον Ερμή Τρικάλων Ημαθίας και τον Αλκέτα Αλεξάνδρεια, ενώ αργότερα, σπούδασε στο Ζάγκρεμπ Φυσική Αγωγή με ειδικότητα στο μπάσκετ. Εκεί έκανε και τα πρώτα του βήματα ως προπονητής.

Τη σεζόν 1995-1996, ο Ιτούδης επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε στον ΠΑΟΚ σαν βοηθός των Κιουμουρτζόγλου, Λούκαϊτς, και μάλιστα βρέθηκε και στο «τιμόνι» σαν επικεφαλής προπονητής της ομάδας.

Εκτός από την επαγγελματική του πορεία, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει και μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή, αφού εδώ και καιρό έχει βρει… τον άνθρωπό του.

Ο coach είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με μία όμορφη και γλυκιά γυναίκα που ονομάζεται Μαρία Εμμανουηλίδου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη. Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την οικογένειά του. 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο και την κόρη μου. Πρώτα όμως τους οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη. Λυπάμαι που έχασα τόσες ώρες μαζί τους. Όμως καταλαβαίνουν», είχε πει ο Ιτούδης όταν κατέκτησε την Ευρωλίγκα ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2019,  δίνοντας στη συνέχεια ένα φιλί στη σύζυγό του.

Δείτε τη σύζυγο του Δημήτρη Ιτούδη, Μαρία Εμμανουηλίδου και τρυφερά της στιγμιότυπα με τον προπονητή Ιτούδη:

Δείτε την όμορφη σύζυγο του Δημήτρη Ιτούδη

Δείτε την όμορφη σύζυγο του Δημήτρη Ιτούδη -2

Δείτε την όμορφη σύζυγο του Δημήτρη Ιτούδη -3

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top