Η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στο Star

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ βάδην

Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται για τον ελληνικό αθλητισμό! Μετά τον Απόστολο Χρήστου στην κολύμβηση, η συγκλονιστική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ βάδην, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Μάλιστα συγκίνησε τους πάντες, καθώς στο τελευταίο χιλιόμετρο κρατούσε την ελληνική σημαία.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πολύ χαρούμενη, πραγματικά δε μπορώ να το περιγράψω. Σε όλη τη διαδρομή σκεφτόμουν πόσος κόσμος με έχει στηρίξει και βρέθηκα στην κορυφή της Ευρώπης» είπε η «χρυσή» Αντιγόνη. 

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να λείπω από τη δουλειά και από το σπίτι μου, για να μπορώ να προετοιμαστώ κατάλληλα» πρόσθεσε.

Συγκινημένη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Έχουμε ανεβεί κι εμείς στο βάθρο, όχι μόνο η Αντιγόνη. Μας τρέλανε όλους. Ξέραμε ότι σήμερα θα κάνει κάτι πολύ μεγάλο» είπε από την πλευρά της, η μητέρα της, Γιώτα Ντρισμπιώτη, η οποία διατηρεί τσιπουράδικο στην Καρδίτσα, στο οποίο εργάζεται και η Αντιγόνη.

Το κορίτσι από την Καρδίτσα με τη σιδερένια θέληση μετέτρεψε μια δύσκολη και γεμάτη εμπόδια διαδρομή σε συγκλονιστική πορεία θριάμβου προς την κορυφή.

Όπως είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Τσαμούρη, «έπαιρνα κουράγιο από όλο τον κόσμο που ήταν εκεί σήμερα αλλά και από τους ανθρώπους που ήταν στις τηλεοράσεις τους και παρακολουθούσαν τον αγώνα. Δεν ήμουν μόνη μου». 

«Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή να παίρνω στα χέρια μου την ελληνική σημαία, να τερματίζω και να ανεμίζει η ελληνική σημαία τόσο όμορφα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Απόστολος Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου είναι ο τρίτος Έλληνας κολυμβητής που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στα 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο αθλητής του Ολυμπιακού νίκησε κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ιταλό Τόμας Τσέκον, και με 24.36 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, σημειώνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ (24.39 είχε κάνει στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, στις 24 Ιουνίου).

Απόστολος Χρήστου

Απόστολος Χρήστου

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top