22χρονος ποδοσφαιριστής «έσβησε» μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Η συγκινητική ανάρτηση του προπονητή του

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε η ζωή  στη μητέρα του 22χρονου  ποδοσφαιριστή, που έφυγε  από τη ζωή κατά τη διάρκεια αγώνα.  Είχε πάει στο γήπεδο να τον καμαρώσει, μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του και τον είδε να σβήνει στο χορτάρι.

Ήταν μόλις 22 ετών ταλαντούχος και φιλόδοξος! Ονειρεύονταν, να ανοίξει τα φτερά του για τις μεγάλες ποδοσφαιρικές κατηγορίες. Η ζωή όμως δεν είχε σχέδια για τον Αλέξανδρο. κι έδειξε το σκληρότερο πρόσωπο στην μητέρα του…

«Ξαφνικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο όταν πήγε να πάρει τη μπάλα. Δεν είχε κάποιον μπροστά του», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε:

Πέθανε 22χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

«Η μητέρα του προσπάθησε να δει τι γίνεται. Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και τον είδε να σβήνει μπροστά της. Έζησε και εκείνη από κοντά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για να κρατήσουν τον γιο της στη ζωή. Στις κερκίδες υπήρχαν άνθρωποι που προσεύχονταν».

Η θλιβερή είδηση κάνει το γύρο του κόσμου.

«Έλληνας ποδοσφαιριστής μόλις 21 ετών πεθαίνει  μετά από ανακοπή καρδιάς  σε ένα γήπεδο όπου δεν υπήρχε απιδινωτής και το ασθενοφόρο χρειάστηκε 20 λεπτά για να φτάσει» αναφέρει η Daily Mail.

Συγκλονισμένος και ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης.

«Έγινε η χρήση του απιδινωτή αλλά το παιδί δυστυχώς είχε πολύ χαμηλό σφυγμό. Δεν μπόρεσε να επανέλθει καθόλου» δήλωσε. 

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο αγορίνα μου….να δίνεις δύναμη και να προσέχεις τους δικούς σου από εκεί ψηλά… Εγώ θα σε “ψάχνω” κάθε μέρα στο γήπεδο να σε απολαμβάνω» έγραψε ο προπονητής του.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top