Τα τελευταία μηνύματα του Νίκου Τσουμάνη προτού αυτοκτονήσει

Ο ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε μέσα στο αμάξι του

Δείτε τι είχε πει ένας καλός του φίλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονίζουν τα τελευταία μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Νίκος Τσουμάνης σε φίλο του προπονητή λίγες μέρες πριν πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Νίκος Τσουμάνης: «Ήταν κλειστός, κανείς δεν ξέρει γιατί το έκανε»

Το οικονομικό αδιέξοδο φέρεται να ήταν αυτό που ώθησε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να αυτοκτονήσει στις 5 Οκτωβρίου.

Ο  αμυντικός που ήταν μέλος της εθνικής ομάδας Νέων είχε χάσει τον ύπνο του και δεν μπορούσε από τη στενοχώρια του ούτε και να φάει.
Τα μηνύματα που  βρέθηκαν στα χέρια της Αστυνομίας μετά την έρευνα που έγινε στο κινητό του έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του  Κυριάκο Θωμαΐδη  στο Open.

Νίκος Τσουμάνης: Διαψεύδει ο πεθερός του ότι του χρωστούσε χρήματαN

«Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής σε μήνυμα που απέστειλε σε προπονητή.

Ενώ σε άλλο μήνυμα που έστειλε, φέρεται να του λέει; «Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω...».

«Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω...» τονίζει σε άλλο μήνυμά του προς τον ίδιο αποδέκτη ο οποίος   τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Οκτωβρίου 2021 βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top