Μπαρτσελόνα: Ανανεώνει ο Φάτι με ρήτρα 1 δις ευρώ!

Aρχικά ο μάνατζέρ του ήταν επιφυλακτικός

Ανσού Φατί

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ του Ανσού Φατί και της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση της συνεργασίας τους με αστρονομική ρήτρα 1.000.000.000 ευρώ!

O Oλυμπιακός ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα

Αρχικά  το 2019 διοίκηση της Μπαρτσελονα προσέφερε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, με βελτιωμένες αποδοχές στον ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου, ενώ ανέβασε και την ρήτρα από τα 100 εκατομμύρια ευρώ στα 170 εκατομμύρια ευρώ. Επιθυμία όμως των «μπλαουγκράνα» είναι να δέσουν για… πάντα στο «Καμπ Νόου» τον Ανσού Φατί με αστρονομική ρήτρα 1.000.000.000 ευρω!

 

 

Αρχικά,  ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, ηταν επιφυλακτικός, ωστόσο, όπως αναφέρει η «Sport», άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ταξίδεψαν την Δευτέρα (18/10) στην Πορτογαλία για να συναντήσουν τον εκπρόσωπο του παίκτη και να τον πείσουν να δεχθεί τη συμφωνία.

Mπαρτσελόνα: Βαρύ το κλίμα για τον Ρόλαντ Κούμαν

Τελικά, ο 55χρονος Πορτογάλος μάνατζερ δέχθηκε τους όρους των «μπλαουγκράνα» και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ταξιδέψει στην Ισπανία, προκειμένου να δει τον Ανσού Φατί να υπογράφει το νέο του πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, με αυξημένες απολαβές και ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισ. ευρώ!Εως τώρα το 18χρονο «διαμάντι» έχει καταγράψει με τη φανέλα των Καταλανών 47 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 15 τέρματα και 5 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top