Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξηγεί γιατί εμβολιάστηκε!

«Θωρακισμένος» με αντισώματα και επιχειρήματα ο Greak Freak

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, κλέβει την παράσταση κι εκτός παρκέ. Αυτή την φορά, οι προβολείς στράφηκαν στον  Greek Freak,  που με απλά επιχειρήματα, εξήγησε γιατί επέλεξε να εμβολιστεί κατά του κορωνοϊού.. 

Αντετοκούνμπο: «Θα πουλούσα CD στα Σεπόλια, για να γυρίσει ο πατέρας μου»

«Εγώ έκανα ό, τι  ήταν καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου,  ώστε να είμαστε προστατευμένοι  γι' αυτό  ναι, έχω εμβολιαστεί» δήλωσε ο Greak Freak.

Με άλλα λόγια, ταχύρρυθμα σεμινάρια υπευθυνότητας, αλλά και  ασκήσεις τετράγωνης λογικής από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα.
 
« Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει να κάνει… Εγώ τα έβαλα κάτω και πήρα την καλύτερη απόφαση για να είμαι ασφαλής. Ξερετε έχω και παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Ο πιο αναγνωρίσιμος Έλληνας της Αμερικής, γυρίζει τις πλάτες του στους  γιατρούς  του διαδικτύου.

Aντετοκούνμπο: Σουβλάκια και αποθέωση στον Βύρωνα

Ο Γιάννης αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία  γιατί είναι MVP  κι εκτός παρκέ...  
 
«Ποιος ξέρει πως μπορεί το εμβόλιο να σε επηρεάσει μακροπρόθεσμα... δεν ξερω. Δεν είμαι γιατρός αλλά τώρα ξέρω πως πρέπει να κρατήσω την οικογένεια μου ασφαλή και έτσι δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα» τόνισε ο Γιάννης. 

Ο άσος του NBA ζει και αναπνέει για την οικογένεια του που την τοποθετεί σε πρώτο πλάνο!  Μόνο που αυτό το καλοκαίρι  το "κάδρο" μεγάλωσε και χώρεσε και  το τρόπαιο του ΝΒΑ σε φόντο μαγικό... 

«Μου το έδωσαν κι έτσι μπόρεσα να το δείξω στους φίλους μου, να το πάω στον Παρθενώνα, την Ακρόπολη, να το παω στην γειτονιά μου για να το χαρούν οι φίλοι μου  και η οικογένειά μου Αλλά δεν το θέλω πια. Ανήκει στο παρελθόν, τελείωσε» αποκάλυψε.

Μπορεί και χωρίς το τρόπαιο, χωρίς την οικογένεια του,  με τίποτε! 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top