Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι είπαν Τεντόγλου και Πετρούνιας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ

«Μια καταπληκτική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό» είπε ο Σπύρος Καπράλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής βρίσκεται στο Τόκιο και βιώνει μαζί με τους Έλληνες αθλητές τις αγωνίες, τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην ελληνική αποστολή αλλά και τα όσα του εκμυστηρεύτηκαν οι Ολυμπιονίκες μας. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με συρτάκι η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Τεντόγλου

«Όλοι οι αθλητές είναι αγαπημένοι μεταξύ τους, συμπεριφέρονται σαν πραγματική ομάδα ασχέτως αν ανήκουν σε διαφορετικά αθλήματα. Οι σημερινές επιτυχίες, οι οποίες ήταν καταπληκτικές, έδωσαν άλλο πνεύμα και αισιοδοξία σε όλη την ομάδα» είπε ο Σπύρος Καπράλος.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θερμή υποδοχή Τεντόγλου- Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό

«Νιώθουμε όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι από την υποδοχή που έγινε και στον Μίλτο Τεντόγλου και στον Λευτέρη Πετρούνια και στην ομάδα του πόλο» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ήταν μια καταπληκτική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό

Όσο για το τι του είπαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου και ο χάλκινος Λευτέρης Πετρούνιας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποκάλυψε: 

«Ο Μίλτος είπε ότι δεν έκανε τίποτα σπουδαίο και ότι μπορούσε να πηδήξει ακόμη καλύτερα. Ο Λευτέρης ήταν στεναχωρημένος από τη μια μεριά, γιατί πίστευε ότι μπορούσε να πάρει το χρυσό. Έχει πεισμώσει πολύ και μου είπε ότι “υπόσχομαι πρόεδρε σε τρία χρόνια στο Παρίσι θα συνεχίσω την καριέρα μου για να πάρω το χρυσό”» περιέγραψε.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του επί κοντώ Κυριακοπούλου και Στεφανίδη

Ο Σπύρος Καπράλος εκτίμησε ότι θα έχουμε κι άλλες διακρίσεις, «αλλά κι έτσι να φύγουμε με τα δύο χρυσά και το ένα χάλκινο είναι μια τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top