Στην Αθήνα οι Αντετοκούνμπο: Θα πάμε τα τρόπαια σε Ζωγράφου και Σεπόλια

«Ακόμη δεν το έχουμε πιστέψει», δήλωσαν

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς έφεραν μαζί τους το κύπελλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ (ζυγίζει 30 κιλά!), αλλά και τον τίτλο του MVP (Most Valuable Player – Πιο Πολύτιμος Παίκτης) του Γιάννη.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος, ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν στηρίξει την οικογένειά του, τόσο σε αυτή τη σεζόν, όσο και από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησαν το μπάσκετ.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω. Που μπορούμε να το φέρουμε στην Ελλάδα το κύπελλο. Έπρεπε να περάσουμε μία μεγάλη διαδικασία γι' αυτό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο, που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερσταρ του ΝΒΑ είπε πως όλες οι στιγμές, που έζησε, είναι απίστευτες και δε θέλει να ξεχωρίσει κάποια.

«Δε συγκρίνεται με το να γίνεσαι πατέρας»

«Θέλω πάλι να το ξαναζήσω όλο αυτό. Δεν κράτησε πολύ, θέλω να τα ξαναζήσουμε όλα αυτά σαν ομάδα. Να συνεχίσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε ακόμα πεινασμένοι να κερδίζουμε και να ζήσουμε τέτοιες στιγμές με το Μιλγουόκι και την Εθνική Ομάδα. Με τον Θεό να είναι δίπλα μας, θα ζήσουμε κι άλλες στιγμές. Το συναίσθημα αυτό είναι εθιστικό», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν μια απίστευτη διαδρομή, αλλά είχα ανθρώπους με βοήθησαν, με πίστεψαν και με έσπρωξαν να γίνω καλύτερος. Είναι εθιστικό, όμως το καλύτερο συναίσθημα είναι που έγινα πατέρας και θα ξαναγίνω. Δεν το πιάνει το συναίσθημα του ΝΒΑ».

Όπως τόνισε, δεν ξέρουν πόσες μέρες θα μείνουν στην Ελλάδα, αλλά θα πάρουν τα τρόπαια «στα μέρη που μεγαλώσαμε, στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου».

«Ακόμη δεν το έχουμε πιστέψει», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε: «Κάθε πρωι ανοιγω τηλεόραση και βλέπω “Μιλγουόκι Μπακς, πρωταθλητές”. Θέλω να κλάψω; Να Γελάσω; Δεν το έχω πιστέψει ακόμα».

Μάλιστα, είπε πως ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν δουλέψει σκληρά στη ζωή τους και αυτό δε θα σταματήσει: «Αυτό είναι το νόημα στη ζωή. Οι γονείς μας δεν σταμάταγαν. Δούλευαν κάθε μέρα για να μας μεγαλώσουν και να μας ταΐσουν. Από εκεί τα έχουμε πάρει όλα. Δεν μπορουμε να στματήσουμε, γιατί οι γονεις μας δεν σταμάτησαν. Ολα αυτά που έρχονται, λεφτά, διαφημισεις, τροπαια, είναι μόνο μέσα από τη σκληρη δουλειά. Χωρίς αυτή δεν έρχονται».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top