Iταλία και Ισπανία κονταροχτυπιούνται με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό!

Euro 2020: To δεύτερο εισιτήριο του τελικού θα κριθεί αύριο

Euro 2020

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Euro θα σφραγιστεί από στο Γουέμπλεϊ. Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία σε έναν σπουδαίο ημιτελικό.

Ο πρώτος ημιτελικός του Εuro έχει την αίγλη τελικού, καθώς η Ιταλία και η Ισπανία έκαναν εύκολα ή δύσκολα όλη την διαδρομή και χρειάζονται ακόμα ένα βήμα για να φτάσουν στην βρύση και να πιουν νερό από την κούπα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις στην διοργάνωση και δυσκολεύτηκε μόνο στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα με την Αυστρία την οποία νίκησε στην παράταση.  

Εuro 2020: Το λάθος του Τόμας Μίλερ που ανέτρεψε τα πάντα


«Από τη στιγμή που φτάσαμε στα ημιτελικά, σημαίνει ότι δικαιούμαστε να είμαστε σε αυτή τη φάση της διρογάνωσης. Πιστεύω ότι είναι 50/50 όσον αφορά το ποιος θεωρείται φαβορί» τόνισε ο προπονητής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Εuro 2020: To ξέσπασμα οργής του Κριστιάνο Ρονάλντο
 

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σπινατσόλα, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Ο Λουίς Ενρίκε από την πλευρά του στέκεται στην απειρία των παικτών του, που έδειξαν πάντως χαρακτήρα παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι στον προημιτελικό με την Ελβετία.

«Προφανώς δεν είμαστε έμπειρη ομάδα, αλλά το ότι είχαμε την εμπιερία να περάσουμε τα προημιτελικά με τον τρόπο που το κάναμε, δείχνει ότι αξίζουμε» ανέφερε ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού θα κριθεί αύριο στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την έκπληξη της διοργάνωσης Δανία.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Σούκας 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top