Παναθηναϊκός: Έτοιμος να επιλέξει προπονητή

Ποιοι είναι στη λίστα των πράσινων;

Παναθηναϊκός/Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φαίνεται πως είναι  είναι ο κεντρικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό .Ο 58χρονος Σέρβος τεχνικός έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του από αραβικές (κι όχι μόνο) ομάδες. Έτσι, τον Παναθηναϊκό απασχολούν άλλα τρία ονόματα, τα οποία βρίσκονται στη λίστα των "πρασίνων". Μάλιστα, με τους τρεις αυτούς προπονητές οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" βρίσκονται σε επικοινωνία και αξιολογούν τις υποθέσεις τους. 

Παναθηναϊκός: Ο προπονητής σε πρώτο πλάνο!

Ο 48χρονος Ελβετός Ρενέ Βάιλερ, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο των Σαφχάουζεν, Ααράου, Νυρεμβέργης, Άντερλεχτ, Λουκέρνης κα Αλ Αχλί, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και την Αίγυπτο, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού. Μία ακόμη επιλογή είναι ο Ουαλός Κρις Κόλμαν. Στην Ελλάδα είναι γνώριμος, αφού το 2011/12 εργάστηκε ως τεχνικός της ΑΕΛ. Έχει βρεθεί ακόμη σε Φούλαμ, Σοσιεδάδ, Κόβεντρι, Σάντερλαντ, Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν και Εθνικής Ουαλίας. 

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει για Φινκ

Τέλος, το τρίτο όνομα στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι πράσινοι έχουν ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων και έτσι παραμένει ένας σοβαρός υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top