Η συνάντηση του Ζαγοράκη με τον Τσέφεριν και τον Ινφαντίνο

Το συνέδριο έγινε στην Ελβετία

Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τους ισχυρούς άνδρες της UEFA και της FIFA, Τσέφεριν και Ινφαντίνο, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που έγινε στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Ζαγοράκης: «Θα εργαστώ σκληρά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο αρχηγός της θρυλικής ομάδας του 2004 δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την εκλογή του στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας και την διαβεβαίωση ότι η UEFA θα στηρίξει οικονομικά το νέο εγχείρημα, απελευθερώνοντας δεσμευμένα κανδήλια.

Τα καλά νέα για την εθνική ομάδα είναι ότι συμφωνήθηκε η έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή νέου, σύγχρονου, προπονητικού κέντρου και εγκαταστάσεων των υπηρεσιών της Ε.Π.Ο. με σημαντική χρηματοδότηση από την FIFA και την UEFA.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την αμέριστη συμπαράσταση των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών προς τη νέα ηγεσία της Ε.Π.Ο. έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο 45ο Συνέδριο της UEFA στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας δέχτηκε και διά ζώσης τα συγχαρητήρια του κ. Τσέφεριν και του κ. Ινφαντίνο για την πρόσφατη εκλογή του, καθώς επίσης την έμπρακτη υποστήριξη που σκοπεύει να προσφέρει σύντομα ιδίως η UEFA, με την απελευθέρωση δεσμευμένων, μέχρι πρότινος, κονδυλίων προς την Ε.Π.Ο.

Στις συναντήσεις του κ. Ζαγοράκη με τους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, συζητήθηκε επί μακρόν η αναγκαιότητα προσήλωσης και εφαρμογής των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που προβλέπει η Ολιστική Μελέτη που εκπονήθηκε εκ μέρους των διεθνών αρχών. Επίσης, αμοιβαία συμφωνήθηκε η έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή νέου, σύγχρονου, προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές Ομάδες και εγκαταστάσεων των υπηρεσιών της Ε.Π.Ο. με σημαντική χρηματοδότηση από την FIFA και την UEFA.

Στο περιθώριο των εργασιών του 45ου Συνεδρίου της UEFA, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης είχε σειρά επαφών με υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της UEFA και με επιφανή στελέχη της διεθνούς ποδοσφαιρικής οικογένειας».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top