Μίλερ: «Αν κερδίζαμε 6-3 δεν θα ήταν ίδια ιστορία, χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Μπάγερν

Τόμας Μίλερ

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, στάθηκε ο Τόμας Μίλερ τονίζοντας πως αν η Μπάγερν κατάφερνε να βρει στόχο, τότε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Europa League: Δυνατές μάχες με φόντο την 4άδα

Η Μπάγερν παρά το γεγονός ότι είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από την αντίπαλο της, Παρί, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν το ματς, έχοντας 31 τελικές έναντι έξι των Παριζιάνων.

Ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Μπάγερν, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και τόνισε πως αν είχαν μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες, τότε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

«Πάντα μπορούμε να συζητάμε για τα γκολ που δεχθήκαμε, αλλά το παιχνίδι μας είναι να σκοράρουμε. Αν είχαμε κερδίσει με 5-3 ή 6-3, δεν θα ήταν η ίδια ιστορία. Τώρα πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε την διαφορά. Δεν μας έκαναν πολλές ευκαιρίες, νομίζω πως ο Νόιερ είχε μία ή δύο αποκρούσεις. Αλλά είχαν αυτό το... φονικό ένστικτο. Αν δεν το είχαν θα βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι. Η δική μας τακτική είναι να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top