Ρονάλντο: Σε δημοπρασία το περιβραχιόνιο που πέταξε λόγω εκνευρισμού

Τα χρήματα θα πάνε για τη θεραπεία αγοριού που πάσχει από μυϊκή ατροφία

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον Ολλανδό διαιτητή Μάκελι να του ακυρώνει το πεντακάθαρο γκολ, στο ματς με την Σερβία  (2-2) στο τελευταίο λεπτό  εξοργίστηκε, πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποχώρησε από το γήπεδο. 

ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν στροφές Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Εικόνα, που δεν συνάδει με αρχηγό εθνικής ομάδας, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου.   Ωστόσο υπάρχουν και καλά νέα. Ένας υπάλληλος του σταδίου στο «Rajko Mitić» μάζεψε το περιβραχιόνιο, δεν το επέστρεψε στους Ίβηρες, αντίθετα αποφάσισε να το δωρίσει, για δημοπρασία  όλα τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ενός αγοριού έξι μηνών από το Kragujevac. 

O μικρός Γκαβρίλο Ντζούρτζεβιτς πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης και απαιτούνται 2.5 εκατ. ευρώ για τη θεραπεία του. Η τιμή εκκίνησης θα είναι τα 700.000 δηνάρια (περίπου 6.000 ευρώ). 

Τι δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος για το συμβάν

Παρά την πολύ κακή εντύπωση που έκανε στους Πορτογάλους η αντίδραση του Κριστιάνο που πέταξε το περιβραχιόνιο από το χέρι του, ο Φερνάντο Σάντος  κάλυψε απόλυτα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ  και ανέφερε δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής αρχηγού στην εθνική ομάδα.

«Κρατάει κανονικά το περιβραχιόνιο ο Κριστιάνο. Δεν ήταν κάτι που να αποτέλεσε προσβολή προς εμένα, τους συμπαίκτες του, το έθνος ή την Ομοσπονδία.

Φαν'τ Σχιπ: Δύσκολος αντίπαλος η Γεωργία!

Τότε θα το σκεφτόμασταν διαφορετικά. Ήταν μια στιγμή εκνευρισμού και μεγάλης έντασης για ό,τι είχε συμβεί. Ήταν ο εκνευρισμός ενός αθλητή που θέλει να κερδίζει και δίνει τα πάντα. Και ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε το λάθος του. Δεν χρειάζεται ν' απολογηθεί». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top