Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Ο Ελ Αραμπί ξεχώρισε για άλλη μία φορά

Δείτε τα highligths του αγώνα Άρσεναλ-Ολυμπακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε για τρίτη φορά την Αρσεναλ στο Λονδίνο με 1-0 με γκολ του Ελ Αραμπί στο 51’ (3-2 το 2015 και 2-1 το 2020) και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά.

Ελ Αραμπί: Ποιος αντίπαλός του τον αποθέωσε στα social media
 

Οι Λονδρέζοι που έδειξαν να αιφνιδιάζονται από το γκολ των ερυθρόλευκων, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά και η ομάδα του Μαρτίνς είχε τρομερή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ. Ο Σα με ελεύθερο… ασίστ βρήκε το Ελ Αραμπί, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Λένο που απέκρουσε τη μπάλα με το γόνατο!
 
Τα… τσάμπα γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη στην ήττα με 1-3, ήταν αυτά που του στοίχισαν τελικά την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση με περισσότερες πιθανότητες.
 
Όπως και η χαζή αποβολή του Μπα στο 82’ στο Λονδίνο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή χτύπησε με δύναμη τη μπάλα προς τη μεριά του διαιτητή, κόστισε στους ερυθρόλευκους τη δυνατότητα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πετύχουν ακόμα ένα γκολ που θα έβαζε φωτιά στον αγώνα.
 
Εν κατακλείδι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια νίκη ψυχολογίας και γοήτρου, αλλά και ουσίας να υπολογίζει κανείς του βαθμούς που κατέκτησε στην ειδική βαθμολογία της UEFA.
 
ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Λουίζ, Μπεγερίν (82' Τσέιμπερς), Πεπέ, Τζάκα, Ελνένι (57' Παρτέι), Θεμπάγιος (57' Έντεγκαρντ), Σμιθ-Ρόου (81' Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος (63' Μπρούμα), Ρέαμπτσιουκ (84' Λαλά), Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (84' Μπουχαλάκης), Μασούρας (63' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί
 
 

Η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα:

 

Η δήλωση του Ελ Αραμπί μετά το τέλος του αγώνα:

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top