Η 7χρονη κόρη του Αντώνη Κοβάτσεφ χρειάζεται τη βοήθεια όλων

Η Σόφη διαγνώσθηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό

Αντώνης Κοβάτσεφ

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο Αντώνης Κοβάτσεφ παλιός παίκτης της Παναχαϊκής, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Ολυμπιάδας, καθώς η κόρη του, Σόφη, διαγνώσθηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Το ποσό που χρειάζεται για να χειρουργηθεί ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

Το ποσό είναι μεγάλο όμως με πρωτοβουλία του Ερμή, γίνεται μία προσπάθεια όσο να συγκεντρωθεί ένα ποσό από τον κόσμο που θέλει να βοηθήσει.

Αρχίζουν τα πρωταθλήματα πόλο Α1 Ανδρών-Α' Γυναικών

«Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό Volley και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές) ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές) περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη.

Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στην σπονδυλική της στήλη η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στην Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί.

Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στο Miami και συγκεκριμένα στο "Jackson Memorial Hospital" για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.


Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα συνδράμουν τα κανάλια Novasports, τα οποία σήμερα Κυριακή 14/02/2021 κατά την διάρκεια, πριν και μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού θα δημοσιοποιήσουν το θέμα και θα πραγματοποιήσουν έναν μαραθώνιο βγάζοντας αριθμό λογαριασμού και ανθρώπους οι οποίοι από τις θέσεις που κατέχουν μπορούν να αποτελέσουν κρίκο αυτής της τεράστιας αλυσίδας. Ευελπιστούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Miami ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε αδυνατεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιο τρόπο δύναται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR 6301108900000089060069229»,  αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Ο λογαριασμός είναι στην Εθνική Τράπεζα και ο δικαιούχος είναι ο Αντώνης Κοβάτσεφ Νάιντεν.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top