Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε 9 γκολ στη Σαουθάμπτον

Δύο χιλιάδες φίλαθλοι έξω από το Μεάτσα

Η Γιουβέντους νίκησε με ανατροπή του σκορ την Ιντερ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια. Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με το εντυπωσιακό 9-0 την Σαουθάμπτον.


Την ώρα που η Ιταλία καταγράφει σχεδόν πεντακόσιους νεκρούς την ημέρα λόγω κορωνοϊού οι φίλαθλοι της Ίντερ αψήφησαν τα υγειονομικά μέτρα και έδωσαν βροντερό έξω από το Τζουζέπε Μεάτσα.

O Τεόντοσιτς έκανε πάσα με κεφαλιά και έγινε viral!

Ανατροπή με Ρονάλντο η Γιουβέντους

Η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες μόλις στο ένατο λεπτό, αλλά η συνέχεια ήταν υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε το 1-1 με πέναλτι στο 26 και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 35, όταν έκλεψε τη μπάλα μετά την ασυνεννοησία των Χαντάνοβις και Μπαστόνι. Το χαμόγελο του 36χρονου επιθετικού, έγινε γκριμάτσα δυσφορίας στο 77 όταν ο Πίρλο τον έκανε αλλαγή.

Στην Αγγλία η Σαουθάμπτον έμεινε με παίκτη λιγότερο μόλις 76 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα και η Μάντσεστερ δεν την λυπήθηκε. Πέτυχε εννιά γκολ με επτά διαφορετικούς σκόρερ και ισοφάρισε το ρεκόρ της ευρύτερης νίκης στο πρωτάθλημα που κρατούσε από το 1995 όταν είχε συντρίψει την Ιπσουιτς με 9-0.

Το κιέλο του Γκέλιου συνεχίζει να εντυπωσιάζει 


Στη Γερμανία ο ελληνικής καταγωγής τερματόφυλακας του Κίελου, Γιάννης Γκέλιος έκανε ξανά το θαύμα του. Μετά την εκπληκτική εμφάνιση στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, σταμάτησε δύο φορές τους παίκτες της Νταρμσταντ στην διαδικασία των πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top